Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
, i na święta do domku a później na te kolokwia w styczniu.Mam wiadomosci od Madzienki:
"Czesc ciotkijuz po wszystkim
nie bardzo wiem co sie dzieje, ale jakos daje rade. Julcia juz jest z nami... waży 3200g i mierzy 56 cm
Dzisiaj jest obserwowana przez kardiologa wiec trzymajcie kciuki,zeby wszystko było dobrze... buziaczki dla Was:* "
...ja tu nie chce siac paniki, ale juz mnie przeczyszcilo, cos mi tak pyk! peklo w srodku i pozniej wyplynelo - ale za malo jak na wody i mam skrcze, jeszcze nieregularne ale troche bolesne....sie zobaczy...i straaaasznie swedzi mnie skora z wrazenia wysmarowalam sie maslem kakaowym)))
Marzycielka to juz 3 tygodnie??? Fiu Fiu ucaluj mala)) Niech zdrowo rosnie
!

ja juz nic nie rozumiem ..oj Kochana głowka do góry:*:*:* nie martw się na zapas bedzie wszystko dobrze:*:*:*hej kochane babeczki
nie wtryniam sie w kolejke jakzebym smiala:-)
bylam u gienia i cos serduszka nie mogl dzisiaj dobrze zbadac. i jakies pecharzyki w pepowinie raz sa dwa a raz trzy.. nie wiem o co chodzi. jutro jade na kardiologie na badania :--( mam dolka.. sorki, ze nie dalam znaku zycia ... ale mysle caly czas o tym no i leki mam brac jeszce dwa tyg
ja juz nic nie rozumiem ..
dziekuje, ze o mnie pamietacie kochanienkie..
oj Kochana głowka do góry:*:*:* nie martw się na zapas bedzie wszystko dobrze:*:*:*
a jutro w szpitalu mam nadzieje ze zostana rozwiane wszystkie moje watpliwosci, ide sie polozyc, bo z tego wszystkiego tak mnie boli glowa, ze masakra