reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
wiecie co...moja kumpela pare dni temu urodzila coreczke,ok 24 dostala pierwsze skurcze,kapiel,wanienka,o 3 podjechali pod szpital a o 3.40 dostalismy zdjecie malej:)wczoraj sie smialysmy ze jej sie nawet fryzura nie naruszyla,hahah:)

Załączniki

• glitterfy063817T555F.gif
    glitterfy063817T555F.gif
    16 KB · Wyświetleń: 115
Witam!!!
Melduje się spowrotem z maleństwem,w domu byłam już wczoraj,ale nie miałam czasu się odezwać
madzieńka moje ogromne gratulki

dzwoneczka moje gratulacje
misiówka brawo dla ciebie
u mnie wszystko dobrze już mnie nic nie boli,nie byłam nacinana i dlatego mam taki lajcik,małyjest prześliczny(jak wszystkie dzieci) i bardzo grzeczny,karmie piersią i oby tak dalej a no i zaczynają mnie już boleć cycuchy
ale jestem szczęśliwa że mam to już za sobą
no teraz wy dziewczynki nierozpakowame

Witajcie dziewczynki

Nooooo Misówka a jednak wziełas sobie to do serca zeby córcie w tym samym tygodniu obchodziły urodzinki :-D:-D:-D. Ogromne gratulacje :-)

Dziewczynki w dwupaku ... zycze wam szybkiego i bezbolesnego porodu :-). Nie martwcie sie juz niedługo bedziecie trzymac swoje malenstwa w ramionach.

dzisiaj urzadzamy z dziewcyznkami WYCIE DO KSIĘŻYCA o łaskę pełni:}}}} fajnie co????

fajnie, fajnie Kanusia:-) tylko prosze nie wyjcie zbyt glosno a skutecznie, aby dac pospac rozpakowanym mamuskom i tym co jeszce moga jeszcze troszke pochodzic z brzuszkami:-D:-D:-D
cos czuje, ze jutro bedzie prawdziwy babyboom jak sie tak wszystkie umawiacie, nie pozozstaje nic innego jak trzymac za Was kciuki kochane:-):-):-)

Zozakoza super, ze juz jestescie, buziaki dla Ciebie i malenstwa;-)pochwal sie Skarbenkiem:-)

Witam!!!
Melduje się spowrotem z maleństwem,w domu byłam już wczoraj,ale nie miałam czasu się odezwać
madzieńka moje ogromne gratulki

dzwoneczka moje gratulacje
misiówka brawo dla ciebie
u mnie wszystko dobrze już mnie nic nie boli,nie byłam nacinana i dlatego mam taki lajcik,małyjest prześliczny(jak wszystkie dzieci) i bardzo grzeczny,karmie piersią i oby tak dalej a no i zaczynają mnie już boleć cycuchy
ale jestem szczęśliwa że mam to już za sobą
no teraz wy dziewczynki nierozpakowame
No i zostawiłyście ,mnie z Madzienka sama jak palec ładnie to tak?????
A tak serio to gratuluje i fajnie,ze jestes juz z maluchem w domku......zagladaj jak najczesciej i czekamy na zdjątka....

JA CHYBA NIGDY NIE URODZE :no2::no2::no2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry