k.a.j.a
mammmmamam
Ola2in1,bidoku,jesli Cie to pocieszy to wszystko zmierza w dobrym kierunku
A Ty sie nie przejmuj wlosami itp,bo zapracowalas sobie ciezko przez te 9 miesiecy zeby moc to teraz olac i sie lenic,albo odpoczywac raczej przed czekajacym wysilkiem!!A ja dziewczynki wrocilam z przychodni i klops,bo w pt sie konczy 42 tydzien i jesli nie stanie sie jakis cud,dzidzia nie wstawi do kanalu,bo jeszcze tego nie zrobila,nie nastapi rozwarcie,bo wszystko jest zamkniete,to w poniedzialek godz 8 stawiamy sie w szpitalu na wywolanie.troche lipton bo pewnie czeka nas wigilia w szpitalu
buuuuuuu.......
A Ty sie nie przejmuj wlosami itp,bo zapracowalas sobie ciezko przez te 9 miesiecy zeby moc to teraz olac i sie lenic,albo odpoczywac raczej przed czekajacym wysilkiem!!A ja dziewczynki wrocilam z przychodni i klops,bo w pt sie konczy 42 tydzien i jesli nie stanie sie jakis cud,dzidzia nie wstawi do kanalu,bo jeszcze tego nie zrobila,nie nastapi rozwarcie,bo wszystko jest zamkniete,to w poniedzialek godz 8 stawiamy sie w szpitalu na wywolanie.troche lipton bo pewnie czeka nas wigilia w szpitalu
buuuuuuu.......
, czyli, nie miałam racji 
, waze chyba z 200 kilo, mam rozstepy a dzidzius nie chce wyjsc
. Juz chyba tak zostane do konca zycia, i nie mam zadnych objawow zblizajacego sie porodu, ktore pozwolilyby mi sadzic, ze bedzie inaczej
. Landryneczka, jak mozesz to podeslij mi na maila w takim razie
. Dzidzia pewnie bedzie duza i zdrowa
i ma juz wloski jak na prawdziwego wlocha przystalo bedzie przystojny :-) I skubany ssie palca
Ale to nic nie dalo i dzis strcilam zapal do wsztystkiego. A co do wozeczka to mi sie juz 3 zdazyly znudzic i wymienialam a bobasa dalej nie ma
No i jak pomyslę, że w święta w szpitalu..........brrrrrrr......:-