reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Ewelw jeszcze raz wielkie gratulacje i witaj spowrotem, czekamy na zdjecia kruszynki:-)

Tygrysek gratulacje- nie spodziewałam sie ze bedziesz przede mną:-)A juz myslałam ze ta niedziela bedzie bezowocna:tak:

Ewusha strasznie Ci współczuje ze nie mogłas od początku tulić i cieszyc sie swoim skarbem ale teraz juz bedzie dobrze, całuski dla dzidzi:-)

Tygrysku cholernico jedna GRATULUJĘ!!!!!

Kurcze a miała termin jeszcze 2 dni po mnie!!!!!:-D Chyba faktycznie spakuję do końca tą torbę:)

Ewushka bidulinko dobrze że już jest dobrze!

No i coraz mniej nas...nawet nie zauwarzylam kiedy tygrysek przestala sie pojawiac a tu juz urodziła, zaraz sie okaze ze z Dunia to samo... kana chyba zostaniemy niedługo same:-)

Pomaltretuje dziś meza i bedziemy czekac na skutki:-):rofl2::-)

To jak dostaniesz już jakąś konkretną radę to daj znać.....bo moja Oli ciągle się pręży...jak śpi i kiedy nie śpi robi to samo....i nie wiem o co chodzi.....:-(

O kurcze a jak kupa??
Bo moja Mała robi taką rzadką a pręży się masakrycznie hmmm o co tu chodzi??
Jutro jedziemy do pediatry może coś doradzi.

marzycielko no ja wlasnie wstalam nie spalam do samego rana a jak puzniej padlam to wogole jestem dzis nie do zycia takaaaa nocka mezus do 5 nad ranem wymiotowal jak kot :szok: no i jeszcze rano mial poprawke... niestety moj mezulek strul sie owocami morza, moj maz nie pije wogole alkoholu, do teraz lezy w lozku bo w glowie mu sie kreci... ale przynajmniej zaczol juz jesc...
tak to jest jak sie wychodzi bez zonki do restauracji:tak:
nie umiem zalaczyc tego zdjecia co prosila natalia
jak cos moge ci podleslac na meila

Szkoda mi twojego mężulka .
Pozdrów go ode mnie;-)

Ewushka ma zakażenie jamy brzusznej

O Boże nawet nie wiedziałam :szok: Trzymaj sie Kochana!!!

Witajcie, witjcie!!!
Tak się cieszę, że znów mogę do Was napisać, przepraszam, że się długo nie odzywałam, ale miałam ciężkie chwile w czasie i bezpośrednio po porodzie - nie chciało wyjść łożysko, pękła mi szyjka macicy, nacinali mi krocze, mała kruszynka (jak pamiętacie), na dodatek problemy z laktacją.... A dziś dopiero mogę usiąść - po tym szyciu - i to nachwilkę - bo wszystko - cała rana rwie. Ból niemiłosierny.

Ale obiecuję, że będę zaglądać już często. Jutro lecę na zdjęcie szwów - choć tak boli - że nie wiem po co ja tam idę - mam wrażenie, że się jeszcze nie zarosło...
Kruszynka prześliczna!!!! Postaram się wrzucić fotkę w albumik...Ale taka malusieńka - jak jej najmniejszy pajacyk na r 56 założyłam - to dwie nóżki do jednej nogawki wkłada... Łożysko też było malutkie... Ponoć mogło źle pracować - choć USG 2700 miesiąc temu wykazało:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: mam to na piśmie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: - choć mój brat też 2400 miał jak się urodził a ja 2700 -więc waga przyblizona...

Witam wszystkie nowe grudniówki.....

Życzę Wam miłego porodu w terminie...

Miłego wieczorku i nocy

No hey :-) wreszcie witaj spowrotem :-)

Witajcie mamunki, wpadlam do was na chwilke z noiwnka:-):-)

Tygrysek nam sie wepchnal w kolejke:-D a oto wiadomosc:

dziś o 8.20 przyszedł na świat Filipek:) jest malutki i grzeczniutki.ja cierpie troszke z bólu, ale dam radę! Tygrysek82

GRATULACJE!!!

A my zaraz szykujemy sie do kąpieli a potem karmienia:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry