reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witajcie mamunki poniedzialkowo:-)

KANKIYA zostalysmy same jak na termin 31 grudnia jak ty sie czujesz???? ja czuje ze bede ostatnia w kolejce:szok:
.
Landryneczko jak ja sie czuje? hmmm wczoraj bylam z moim B w odwiedzinach u mojej mamunci ok 50km od Wrocka i jak wracalismy to zlapaly mnie takie potworne bole, ze musielismy stanac na chwile:baffled: nie wiem co to bylo -przeciez ja dalej biore fenoterol:szok: dzisiaj jak na razie ok, ale cos czuje , ze nie wytrzymam do terminu choc to roznie bvywa, bo po tych lekach moge przenosic do stycznia:-D wiec nie martw sie na zapas Landryneczko;-)

uciekam nadrabiac zaleglosci:-)

reklama
Witam
Dunia tabelkę postaram się sprawdzić na sobie, pierwsza część się sprawdza, teraz urodzę Tomka ( 11 dni do porodu) a około kwietnia chcemy zrobić Kasię według tabelki będzie córka .
Reszta dwupaczków ja też czekam i nie śpię po nocach, najpierw mnie straszyli że urodzę za wcześnie, a teraz mówią, że może przenoszę do Nowego Roku . AAuu:no: , a ja już mam dosyć

A mnie się właśnie wydawało, że to od tego sudokremu, że skóra nie ma czym oddychać :baffled:, czyli, nie miałam racji :confused::confused: nakładać go grubą warstwą :confused::confused:
Moja też miałą odparzenie po szpitalu i smarowałam jej sudocremem, ale jak sie okazało za cienka warstwa i nie mogłam wyleczyc, dopiero położna powiedziała, zeby nawalić tego kremu dużo i udało się, polecała mi też tormentiol, ale dziewczyny pisały zeby nie stosowac, bo ma kwas borny.

TYGRYSKU, serdecznie gratuluję urodzenia Filipka.

Ewelw, witaj spowrotem, mam nadzieję,z e szybko zapomnisz o całym trudzie i Zuzia wszystko Ci wynagrodzi.

Ewushka, bidulko strzasznie Ci współczuję tych okropnych chwil, mam nadzieję,z e teraz bedzie już tylko lepiej i wszselkie problemy beda was omijać.

Trzymam kciuki,za Ciebie:-),bo za siebie juz nie mam sily,hahah:-Dtydzien minal od terminu i po prostu brak mocy mnie dopadl:wściekła/y::-)
ja będę Kaju trzymac za Ciebie kciuki :-D tydzien po terminie to juz sporo

Kana jak zbadalas sama swoja szyjke:szok::szok: ja macam, macam i nic nie czuje oprocz krazka, gdzie ona jest:-D
Agaciu silny twoj Mati, super, ze zdrowo rosnie gratulki;-)
Ewushko wracaj szybko do zdrowka i do nas
Madzienko a Ty tez nie przeginaj z tym pobytem w szpitalu;-)wracaj predko do nas;-) ja wciaz trzymam kciuki za WAS kochane
Kanusia na weekandy niestety mam maly dostep do kompa, bo moj non stop siedzi:wściekła/y:potem nadrabiam w tygodniu:-D
Ewelw witaj spowrotem i wrzucaj predko foteczki malenstwa:-)
Dorotko super, ze szyjka zaczela sie skracac;-)cos sie ruszylo:-)
Ola2in1 i Natalko wspolczuje nocek, moze dzisiaj bedzie lepiej:tak:

a ja mam ostatnio starszne problemy z wyproznianiem sie:-(:-(:-(:baffled: moze znacie jakies zlote srodki :zawstydzona/y:

Helo
Jeżeli chodzi o przemianę materii, to są okropne ale naprawdę działają otręby przenne, dwie małe łyżeczki popite wodą przed snem, likwiduje to zgagę i ułatwia wypróżnianie, tylko nie jedz więcej. Stosowane regularnie ustawia wydalanie systematycznie co do godziny.

reklama
Helo
Jeżeli chodzi o przemianę materii, to są okropne ale naprawdę działają otręby przenne, dwie małe łyżeczki popite wodą przed snem, likwiduje to zgagę i ułatwia wypróżnianie, tylko nie jedz więcej. Stosowane regularnie ustawia wydalanie systematycznie co do godziny.

Oczywiście chodzi o pszenne, sorki ortograf;-)Komórki nerwowe mi się kurczą

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry