reklama

Grudniowe mamusie 2008

TYGRYSEK, NIKANDO - WIELKIE GRATULACJE DLA WAS I WASZYCH MALUSZKÓW!!!

Ewushka - trzymaj się kochana, wycierpiałaś się, ale maluszek wszystko ci wynagrodzi. Trzymam mocno kciuki za szybki powrót do zdrowia.

Ewelw - widzę, że i ciebie matka natura nie oszczędzała, ale najważniejsze, że jesteś już z nami. A wagą malutkiej się na martw, nadrobi wszystko z nawiązką!

edee -u nas też zawsze pomagał sudocream nakładany grubą wartstwą.

reklama
Ola jak ty tak mixujesz jedzonko to pewnie stad twoje problemy z zołądkiem, a juz myslałam ze sie zaczynasz rozpakowywac:-)

Misiówka mała przesłodka i fajnie ze w szpitalu zadbali zeby sie upewnić ze wszystko wporządku zanim Was wypisali:-)

Justyna udanych swiątecznych zakupów:-)

Kigna widze ze wy tak jak my jeszcze sie jedna dzidzia nie urodziła a juz myslicie o drugiej. Ciekawe czy jak maleństwo sie pojawi to nie zmienicie planów, bo ja sie tego obawiam:zawstydzona/y:

Tygrysek nam sie wepchnal w kolejke:-D a oto wiadomosc:

dziś o 8.20 przyszedł na świat Filipek:) jest malutki i grzeczniutki.ja cierpie troszke z bólu, ale dam radę! Tygrysek82

OGROMNIASTE GRATULACJE:-D
Komitet kolejkowy chyba już nie obowiązuje;-)

Ola2in1
Może u Ciebie cos się zaczyna? Jesli nie to mam nadzieję, że przejdą ci te dolegliwości.

Dziewczynki, właśnie dostalam sms od nikando:

wczoraj o 22:16 urodziła się nasza lilianna ważyła 3060 wszystko jest ok więc pewnie dzisiaj nas wypuszczą pozdrowienia dla wszystkich wirtualnych koleżanek z bb.

ogromne gratulacje!!!

GRATULUJĘ

Dorotko super, że coś sie ruszyło, a taka fajna połozna to skarb!

Misiówka śliczną masz kruszynkę. Witaj i opowiadaj :-D

A ja mam za soba beznadziejną nockę. Podobnie jak Ola męczyły mnie nudności, ale na szczęście nie wymiotowałam.
Do tego mam dziwne uczucie...:baffled: Jak chodzę, to tak jaqkbym cos miała zgubić:dry:, sama nie wiem jak to opisać.

wczoraj o 22:16 urodziła się nasza lilianna ważyła 3060 wszystko jest ok więc pewnie dzisiaj nas wypuszczą pozdrowienia dla wszystkich wirtualnych koleżanek z bb.

ogromne gratulacje!!!
No to kolejne OGROMNE GRATULACJE dla szczęsliwej mamusi i bobaska:*
Misiówka a Ciebie serdecznie witam spowrotem no i malutka masz przepiekna:tak::tak::tak:
Poza tym witam wszystkie mamuski.....zapakowane i te rozpakowane tez :-):-):-)
My nadal w dwupacku,a jak:P w nocy spałam jak zabita tylko dwa razy obudził mnie ból kregosłupa...ale taki silny i pomyslałam sobie oooooo.czegos takiego jesce nie mialam :p hahaha,ale połaziłam troszke i przechodził...
Dunia no ja juz sie zmartwiłam,ze kolejna babeczka mnie tutaj zostawiła....
Kankiya ja tak myslałam,ze Twoj ukochany okupuje kompa....hahhaaha

A ja znów mam to co ostatnio - skurcze robią się regularne. Tylko boję się, że to znów będzie fałszywy alarm. Do tego przy skurczu czasem cholernie boli mnie kręgosłup.

Ja tez mialam falszywy alarm - bedziesz wiedziec, ze to TO na 100% jak do skurczy dojdzie ci krwawienie jak na okres - szyjka sie bedzie rozwierac:)))))))) Powodzenia!

Witajcie mamunki, wpadlam do was na chwilke z noiwnka:-):-)

Tygrysek nam sie wepchnal w kolejke:-D a oto wiadomosc:

dziś o 8.20 przyszedł na świat Filipek:) jest malutki i grzeczniutki.ja cierpie troszke z bólu, ale dam radę! Tygrysek82

GRATULUJE!!!!!!!!!!!

No i coraz mniej nas...nawet nie zauwarzylam kiedy tygrysek przestala sie pojawiac a tu juz urodziła, zaraz sie okaze ze z Dunia to samo... kana chyba zostaniemy niedługo same:-)

Pomaltretuje dziś meza i bedziemy czekac na skutki:-):rofl2::-)

...Anoli maltretuj...na jezdzca!!!:))) Dziewczynki wybaczcie perwersje:zawstydzona/y:

Witam ponownie wszystkie nowe i stare mamusie :-)
Ja znów zerknęłam do Was tylko przelotem, żeby nadrobić zaległości i pędzę dalej do mojego maluszka;-)

Dziewczyny doradzcie mi bo zauważyłam, że mojemu smerfowi zrobiły się odparzeni na pupci :-( pieluszki zmieniam mu przecietnie co 2 godzinki, czym to może być spowodowane? co mam używać :confused::confused: puder, sudokrem :confused:, jak mu tą dupcie pielęgnować, żeby to świństwo zeszło :confused::-(:confused::confused:

Sorki- chyba wątki pomyliłam :zawstydzona/y::zawstydzona/y: (wybaczcie):zawstydzona/y:

Sudocrem i nie zaluj:) i wietrz jak dasz rade:)

ogromne gratulacje!!!

GRATULUJE:)!!! Najwazniejsze, ze wszystko ok:)

hej !!!

Tygrysku gratulacje !!!!!

całusy i pozdrowienia dla Ewushki !!! oj bidulka nasza ale teraz juz tylko dobrze musi być !!!!!

oj mnie ten szał przeraża w sklepach miałam generalnie wycwanic sie i nic nie robic bo nie chciałam zwalać na Pawła całego tego kupowania prezentów i z moją rodzinką uradziliśmy ze nie kupujemy sobie w tym roku bo tez nie jade do nich na wigilie no i miało byc błogie lenistwo ale siostra Pawła z rodzinką przyjeżdza do nas i super bo bedzie wesoło i bardzo ich lubie jedyne ale to to ze teraz jestem skazana na bieganie po sklepach w poszukiwaniu prezentów no i bede musiała Lenke ciągać bo cycków domu nie da sie zostawić ! jakos to musze zorganizować zeby ją oszczędzic !!!

Kupuj przez internet! Byleby zdazyli dowiezc na czas!!

...eh...witajcie dziewczynki..nawet sie nie przywitalam.

A ja dzis wyslalam meza do pracy i pisze z malym na rekach...nie lubi lozeczka to moje dziecko i bardzo lubi rozrabiac w nocy. Jest kochany i sliczniutki, probowalam wstawic fotke ale za nic nie pamietam jak to sie robi i juz sama nie wiem gdzie jest ten opis Cyprysiowej jak to zrobic...pomozecie??

Jeszcze z tydzien i moze nawt uda mi sie opisac porod hahahah...laski czekajace male dzieci sa baaaaaardzo absorbujace:)

Dziubasy!

nikado gratuluję kolejnej mamusi i życzę zdrówka!!!
Dunia fajowe kołysanki- już zassałam - dzięki:-):-)

Czy ktoś słyszał o leku homeopatycznym "Arnica" - ten wynalazek zaleciła mi dzisiaj pani doktor na ograniczenie krwawienia w trakcie i po... mam brać przez tydzień przed terminem i tydzień po porodzie:dry:za każdym razem coś nowego ale jeszcze mnie nie zawiodła

nikado gratuluję kolejnej mamusi i życzę zdrówka!!!
Dunia fajowe kołysanki- już zassałam - dzięki:-):-)

Czy ktoś słyszał o leku homeopatycznym "Arnica" - ten wynalazek zaleciła mi dzisiaj pani doktor na ograniczenie krwawienia w trakcie i po... mam brać przez tydzień przed terminem i tydzień po porodzie:dry:za każdym razem coś nowego ale jeszcze mnie nie zawiodła

Hmm...Dorotka to chyba zalezne raczej od przebiegu porodu, ja juz praktycznie nie krwawie (naprawde troszeczke) z pierwszym dzieckiem goilam sie chyba ze 3 tygodnie...choc tak jak mowisz - jeszcze cie nie zawiodla a energii bedziesz potrzebowac:)

reklama
Witam wszystkie mamuśki:-)

Landryneczka smaruj brzuszek oliwką albo idź do apteki i spytaj o jakąś dobrą maść na rozstępy.

dzieki za rade tak zrobie dzis i tak bede w aptece to zapytam czy moze cos maja tylko zeby dzidzi nie zaszkodzilo...

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry