L
landryneczka_1982
Gość
Okruszku i Agatkas moje gratulacje
u nas noc minela spokojniutko wlasnie wykapalam mojego misia i sobie smacznie spi ja wlasnie buszuje w necie w poszukiwaniu informacji co najlepiej jesc zeby bylo duzo mleka i zeby mialo lepsza konsystencje bo moje tak mi sie wydaje ze moje mleko ma konsystencje zbyt wodnista... kupilam sobie elektryczna krowe i odciagam mleko bo sutki moj synus powygryzal do krwi
z tak sila ssie...
jak narazie z kolkami nie mamy problemow maly robi nawet 2,3 kupki na dzien no i z tyleczka puszcza muzyczke regularnie (popierduje)...
dzwoneczku dzieki za rade co do tej czkawki mialas racje ubralam dziecko cieplej i przestala czkawka go dreczyc... w zyciu bym na to nie wpadla jestes kochana
dunia a ty jak sobie radzisz z swoim malenstwem???
mam pytanie co mozna jesc zeby polepszyc jakosc pokarmu no i ilosc... moj maly na jedno posiedzenie ciagnie 60-80 ml mleka... musze go dokarmiac mlekiem modyfikowanym bo nie wyrabiam...
u nas noc minela spokojniutko wlasnie wykapalam mojego misia i sobie smacznie spi ja wlasnie buszuje w necie w poszukiwaniu informacji co najlepiej jesc zeby bylo duzo mleka i zeby mialo lepsza konsystencje bo moje tak mi sie wydaje ze moje mleko ma konsystencje zbyt wodnista... kupilam sobie elektryczna krowe i odciagam mleko bo sutki moj synus powygryzal do krwi
z tak sila ssie...jak narazie z kolkami nie mamy problemow maly robi nawet 2,3 kupki na dzien no i z tyleczka puszcza muzyczke regularnie (popierduje)...
dzwoneczku dzieki za rade co do tej czkawki mialas racje ubralam dziecko cieplej i przestala czkawka go dreczyc... w zyciu bym na to nie wpadla jestes kochana

dunia a ty jak sobie radzisz z swoim malenstwem???
mam pytanie co mozna jesc zeby polepszyc jakosc pokarmu no i ilosc... moj maly na jedno posiedzenie ciagnie 60-80 ml mleka... musze go dokarmiac mlekiem modyfikowanym bo nie wyrabiam...
..U nas kochane tez nocna zmiana na nogach,nasza Marysienka miala taaak zatkany nosek,nie pomogly ani kropelki z soli fizjol,ani nawilzacz,juz zglupialam czy to po prostu niedojrzaly nosek,nieumiejetnosc wysmarkania porzadnego,czy jakies katarzysko sie przyplatalo???Tak sie knopers denerwowal nasz maniuni,a my razem z nia..bo to przeciez serce sciska jak cierpi kruszyna.Nie wiem czy dzisiaj nie uciekne sie do gruszeczki,bo to jedyne co na tym cho.. biegunia mozna dostac w aptece z metod nienaturalnych.Do tego mi zebisko madrosci wylazi,masakra,boli jak cholera,wybral sobie pore gnojek jeden...wrrr....
A ma samochód i Akademia Muzyczna jest o 10 minut jazdy od niej od domu!!! Tak mi łyso przed ta nauczycielką, że szkoda gadać
chyba delikates sie zrobilam
dzis minus 5 a ja mlodej do szkoly nie puscilam ale glownie dlatego, ze te uniformy maja tak cienkie i buciki takie mocno nie zimowe, ze przestraszylam sie ze mi dziecko przed szkola zamarznie czekajac na dzwonek...no ale coz jutro juz chyba musze ja zawiezc - jak tak patrze przez okno to samochod nadal zamarzniety...mam nadzieje, ze zdaza z tym kolem cobys mogla dzieciaki ze szkoly odebrac a brama...masz jeszcze psa w domku!