reklama

Grudniowe mamusie 2008

Hej dziewczyny :-)

Melduję, że i mi w końcu udało się rozdwoić :-) Strasznie długo czekałam, ale 15 stycznia przyszła na świat moja Julcia. Waga 4400, długa 62 cm. Poród naturalny i nawet bez wywołania się obeszło, na dzień przed nim dostałam skurczy :-)
Miałam być grudniówką :-p Malutka jest słodka, budzi się co 3-4 godziny, póki co nie ma żadnych kolek :tak:
blackwizard ogromne gra:tak:tulacje:tak::tak::tak:córeczka jest prześliczna i jaka duża aż nie mogę sie nadziwic

reklama

Melduję, że i mi w końcu udało się rozdwoić :-) Strasznie długo czekałam, ale 15 stycznia przyszła na świat moja Julcia. Waga 4400, długa 62 cm. Poród naturalny i nawet bez wywołania się obeszło, na dzień przed nim dostałam skurczy :-)
Miałam być grudniówką :-p Malutka jest słodka, budzi się co 3-4 godziny, póki co nie ma żadnych kolek :tak:

Super, GRATULUJĘ.
Malutka jest cudna i mam nadzieje, że cały czas będzie taka grzeczniutka:-D

Ale nam się bałagan na wątkach zrobił :zawstydzona/y:
Wczoraj byłam w markecie i widziałam dziewczynę w zaawansowanej ciąży i możecie mnie zlinczować, ale miałam ochotę do niej podejść i powiedzieć jak bardzo jej współczuję porodu :-D Ale się opamiętałam.

Co do antykoncepcji, ja dostałam zastrzyk co działa 3 miesiące, więc jestem na razie zadowolona, bo z pamiętaniem o tabletkach to u mnie różnie bywało.:baffled:

Fasolkomaria a czy ten zastrzyk to jest depoprovera??

Moje GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!! No i widzisz niunia sama wiedziala kiedy wyjsc:))) Pakuj sie na watek porodowy i do pisania!! A malutka przesliczna i duza dziewczynka:)

BlackWizard GRATULACJE;-)

A nam dzisiaj w końcu odpadł kikucik-myślałam, że to już nie nastąpi bo Mała jutro kończy miesiąc:eek:A tak wogóle ale ten czas leci-niedawno jeszcze w brzuszku Maleństwo było a teraz grzecznie śpi w łóżeczku.........aaaaach:tak:

Ostatnia edycja:
Agacia szczerze mówiąc ja nie jestem za dawaniem prezentów...Czy Tobie w pracy ktoś daje prezenty za to,co jest Twoim obowiązkiem?Jeśli już Twój lekarz był dla Ciebie jakoś wyjątkowo dobry no to może wtedy...

A my mieliśmy dziś całkiem nie złą nockę.Fabianek po kąpieli zjadł o 19:00,zasnął i obudził się na jedzonko dopiero o 3:00,a później o 8:30:-) Dzisiaj po spacerku przespał 1,5 godziny,zjadł-pierwszy raz 150 ml:tak:,a teraz wtulił się we mnie i dalej śpi mój mały przytulak:tak:
Czekam już na sobotę,bo mąż mi dziś oznajmił,że zorganizował mi dzień i nie mam nic do gadania:-p Rano jedziemy na saunę,później idziemy na zakupy żebym coś sobie kupiła,później do kina,a koniec na jakieś dobre jedzonko:-)

BlackWizard GRATULACJE;-)

A nam dzisiaj w końcu odpadł kikucik-myślałam, że to już nie nastąpi bo Mała jutro kończy miesiąc:eek:A tak wogóle ale ten czas leci-niedawno jeszcze w brzuszku Maleństwo było a teraz grzecznie śpi w łóżeczku.........aaaaach:tak:

reklama
Ja byłam dzisiaj na pierwszej wizycie u pediatry. Mała waży 4190g!! Jak się urodziła ważyła 3400. Jest silna i wszystko byłoby OK gdyby nie głośne szmery nad sercem!:-( Właśnie jedziemy zaraz do kardiologa:( Strasznie się boję:( Lekarka powiedziała że to może być wada serca, albo takie coś że sie tam coś w sercu jeszcze nie podomykało:(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry