reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witajcie a my dzis niespodziewanie bylismy na spacerku:tak::tak::tak: przyszla moja psiapsiula poratowac nas z mleczkiem gdyz mleczko sie niunkowi skonczylo ja sama w domu nie moge nigdzie wyjsc , maz dopiero wieczorkiem z pracy wraca ech gdyby nie ona to dziecko by do 19 glodowalo:zawstydzona/y::zawstydzona/y: teraz musze miec zawsze jadna puszke mleczka w zapasie:tak::tak: i przy okazji pozlysmy sobie na spacerek zciagnelysmy ten wozek razem wspolnymi silami z 3 pietra :-D:-D najgorsze jednak bylo wniesc wozek z Filipkiem po schodach:baffled::baffled: ale dalo rade i sie ciesze ze troszke sie przewietrzylismy:-D

reklama
Hej dziewczyny :-)

Melduję, że i mi w końcu udało się rozdwoić :-) Strasznie długo czekałam, ale 15 stycznia przyszła na świat moja Julcia. Waga 4400, długa 62 cm. Poród naturalny i nawet bez wywołania się obeszło, na dzień przed nim dostałam skurczy :-)
Miałam być grudniówką :-p Malutka jest słodka, budzi się co 3-4 godziny, póki co nie ma żadnych kolek :tak:

Wow niesamowite jaka duża dziewczynka!! GRATULACJE SERDECZNE!!

Ja byłam dzisiaj na pierwszej wizycie u pediatry. Mała waży 4190g!! Jak się urodziła ważyła 3400. Jest silna i wszystko byłoby OK gdyby nie głośne szmery nad sercem!:-( Właśnie jedziemy zaraz do kardiologa:( Strasznie się boję:( Lekarka powiedziała że to może być wada serca, albo takie coś że sie tam coś w sercu jeszcze nie podomykało:(

Agatkas trzymam kciuki aby było dobrze;-)

A my juz po długim spacerku i teraz mężyk śpi z Młoda a ja Wam pokażę te body , o którym Wam mówiłam ale to na odpowiednim wątku:-)

Witam!!!
Jakoś dawno nie zaglądałam. U nas wszystko ok, ale jakoś szybko czas leci i nie mam czasu tu wejść :-(Jutro mężyk wziął wolne i idziemy na szczepienie oraz mam wizytę kontrolną u gina. Za to troszkę na naszej kl. posiedziałam i Was pododawałam.:tak:
Dziewczynki, jakie szczepienia brałyście dla swoich pociech?? Te płatne (łączone) czy te zwykłe, bo my nie wiemy jakie wziąć... No i ile to kosztuje?? I jaka nazwa tych szczepionek??
Dzięki z góry za odp.
Miłej nocki i miłego dnia po niej!!!

Czesc dziewczyny !!! jak tam u was? Co do wagi dzidziusia, to mam w domku malego zarloka. Urodzil sie z waga 3890 a teraz ma juz 5800. Poki co na apetyt i kolki nie narzekamy:))
Poza tym wyslalam zaproszenia do was na naszej-klasie. Jezeli kogos ominelam to z gory przepraszam i serdecznie zapraszam :)
Gorace buziaki......

Witam mamuśki!!!

Ja miałam dziś niesamowitą noc moje maleństwo tylko raz wstało na jedzenie :szok: normalnie tak da się żyć:-):-):-)

BYLIŚMY JUŻ ZAPROWADZIĆ BRACISZKA DO SZKOŁY I TERAZ DALEJ ŚPI:szok::szok::szok: ZA TO MOJE CYCOCHY CIERPIĄ Z PRZEPEŁNIENIA

CO DO SZCZEPIEŃ JA NARAZIE BIORE TE PODSTAWOWE TYLKO ZASTANAWIAM SIĘ NAD ROTAWIRUSEM NIE WIECIE CZASEM ILE KOSZTUJE?

BLACK WIZARDWITAJ ZNOWU U NASPISZ JAK NAJCZĘŚCIEJ BO FREKFENCJA NAM SPADA BUZIAKI DLA DZIDZI

AGATKAS PISZ CO TAM W KLINICE SIĘ DOWIEDZIAŁAŚ:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry