reklama

Grudniowe mamusie 2008

Dzieńdoberek,

Ja dziś baardzo niewyspana, mała budziła się w nocy na karmienie 3 razy a za czwartym razem po to żeby walnąć kumulację kup, które wylały się górą bodziaka na wszystko i musiałam nad ranem przepierkę robić, bo by te plamy zostały już na zawsze. Następnie położyłam się a tu tup tup tup Mikołaj się obudził no i położyliśmy się spać we trójkę. Zasnęłam na 15 minut i zadryndał budzik, trzeba było do przedszkola zaiwaniać. A teraz młoda się weranduje i śpi jak misio, który zapadł w sen zimowy. Niskie temperaturki działają na nią rewelacyjnie. Landryneczko ty tam normalnie upały masz ;-)
A tak kompletnie z innych tematów: mamy karmiące piersią, zauważyłyście, że przez zmiany hormonalne nie musicie się prawie w ogole depilować? Mi bardzo powoli włoski odrastają, co mnie cieszy, bo nie mam za bardzo czasu na rózne zabiegi upiększające :sorry::zawstydzona/y:

justine wiesz masz rację jeżeli chodzi o depilacje , też to zauważylam choć ja częsciej karmie butelką:tak::tak::tak:

reklama
Witajcie Mamuski!
Rzadko kiedy wchodze juz na ten wątek , nad czym bardzo ubolewam ale przy 3 dzieci niestety cierpie na chroniczny brak czasu, ale staram sie wchodzic na watek opieki nad maluszkiem bo teraz to temat nr 1 a dziś weszłam specjalnie bo interesuje mnie temat chrzcin a moniawycint
napisała tam że ten temat poruszyła tu ale ja nie mogę tego znaleść, za to widzę że tu też są poruszane tematy o maluszkach ( szczepienie werandowanie) to faktycznie po co nam dwa wątki?

Ostatnia edycja:
moje kochanie dzis sobie uzadzilo 2,5 godzinna przerwe w spaniu w nocy:-D:-D rodzice niewyspani maz z zapalkami na oczach pojechal do pracki a sprawca zdarzenia teraz sobie slodko odsypia nocne buszowanie:-D:-D:-D

Witam!!!
Dzięki za odpowiedź dziewczynki !!!
Renia, jak tam coś masz, to tym bardziej się nie bój iść do gina, on powie co i jak... A ty zdaj relacje, czekam z niecierpliwością...
A ja właśnie po wizycie u gina, mąż w tym czasie na spacerku z małą żeby jej się w tym czasie cyc nie uwidział;-). Macica obkurczona, wszystko ok.
Dziś za dwie godzinki lecimy jeszcze na szczepienie z małą...
A bardzo cierpiały Wasze szkraby??? Bo ja się już tak stresuję, co to będzie....

Kurczę, i nadal nie wiem co ze szczepieniami, bo widzę że Wy różnie - jedni płatne, inni nie... :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Miłego dnia!!!

Witam!!!
Dzięki za odpowiedź dziewczynki !!!
Renia, jak tam coś masz, to tym bardziej się nie bój iść do gina, on powie co i jak... A ty zdaj relacje, czekam z niecierpliwością...
A ja właśnie po wizycie u gina, mąż w tym czasie na spacerku z małą żeby jej się w tym czasie cyc nie uwidział;-). Macica obkurczona, wszystko ok.
Dziś za dwie godzinki lecimy jeszcze na szczepienie z małą...
A bardzo cierpiały Wasze szkraby??? Bo ja się już tak stresuję, co to będzie....

Kurczę, i nadal nie wiem co ze szczepieniami, bo widzę że Wy różnie - jedni płatne, inni nie... :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Miłego dnia!!![/quot

ewelw nie wiem jak jest u Was ale u nas jesli chcesz szczepienie platne to najpierw idziesz do pediatry po recepte na szczepionke potem ja wykupujesz w aptece i dopiero ze szczepionka stawiasz sie do klucia, wiec jak masz za 2 godzinki szczepienie to nie wiem czy sie wyrobisz w czasie gdybys chciala to platne:eek:

reklama
ale się przeziębiłam! nie pojechałam z nimi na badanie - nie chciałabym pogorszyć
czy orientujecie się co można brać gdy sie karmi piersią
Apap?
mam gorączkę i ledwo żyje i boje się że małego zarazę :zawstydzona/y: wszystko się mnie czepia!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry