Dorotka_23
Fanka BB :)
Ja to samo - od 3 dni kaszlę jak stary gruźlik. Dobrze, że Mały nie złapał - odpukaćale się przeziębiłam! nie pojechałam z nimi na badanie - nie chciałabym pogorszyć
czy orientujecie się co można brać gdy sie karmi piersią
Apap?
mam gorączkę i ledwo żyje i boje się że małego zarazęwszystko się mnie czepia!
Karmię go gdy tylko zamarudzi - mam nadzieję, że moje przeciwciała dadzą radę. Wczoraj pierwszy raz nie byliśmy na spacerku:-(Właściwie się nie leczę - tylko malinki, cytryna, miód, lipa i rutinoscorbin i wit. C
Tylko wkurzyła mnie moja babcia- stwierdziła, że jak karmię to mały "wyssie chorobę razem z pokarmem i załatwię dziecko
" głupie gadanie ale denerwuje
wszystko się mnie czepia!

i w szoku jestem że tyle wyszło... Ale robimy w restauracji i będzie to ok. 3000zł (już z wódeczką którą to mamy sami dokupić) To chyba niewiele bo to w małym mieście... Jednak chyba bardzo się nie przejmujemy, bo mamy nadzieję, że tak z 1800 - 2000 się zwróci, bo u nas przeważnie kaskę się daje na imprezki.... U nas w tej knajpie moja bratowa pracuje, to może jakoś taniej będzie .... My planujemy 29 lutego, a Wy??? po jakim czasie???? no i ile osób i gdzie??? i za jaką kasę, bo ja też się nie orientuję...