Agacia82
Mami :)
Czesc dziewczyny
Dagulla współczuje, ale ciesze się ze juz wszystko dobrze.
A my juz po chrzcinach :-), ale był sajgon dopiero ogaznełam chate, bo jeszcze dzisiaj goscie sie zjechali
.
Mały był w kościółku grzeczny, nawet nie zapłakał
.
Dostał ładne prezenty: piekny fotelik do jedzonka, złty medalik, karuzele, mate edukacyjną, podusie i kocyk z wyszytym imieniem (taki milutki komplecik), poduszke i kołdre do łózeczka, podgrzewacz do butelek (to raczej mamusia), srebrna Matke Boską z dedykacją (taka do postawienia), kluczyki edukacyjne, takie dwa aniołki, i takiego duzego słonika - maskotkę
Zaraz wkleje jakies zdjecia
Dagulla współczuje, ale ciesze się ze juz wszystko dobrze.
A my juz po chrzcinach :-), ale był sajgon dopiero ogaznełam chate, bo jeszcze dzisiaj goscie sie zjechali
.Mały był w kościółku grzeczny, nawet nie zapłakał
.Dostał ładne prezenty: piekny fotelik do jedzonka, złty medalik, karuzele, mate edukacyjną, podusie i kocyk z wyszytym imieniem (taki milutki komplecik), poduszke i kołdre do łózeczka, podgrzewacz do butelek (to raczej mamusia), srebrna Matke Boską z dedykacją (taka do postawienia), kluczyki edukacyjne, takie dwa aniołki, i takiego duzego słonika - maskotkę

Zaraz wkleje jakies zdjecia

głupia jestem!
i oczywiście jak na moje szczęscie trafiło mi to na wekend i szukaj tu lekarza wiec przypomniałam sobie sposoby na ropiejące oczka u dzieci i taki tez stosuje bo mam jedne krople od Lenki ale nie wiem czy moge brać ! i tak babcinymi sposobami dzis juz lepiej !!! A taką super sobota a my w domu wiec po południu jak męzuś wrócił pojechałam z dziewczynami do Jaskini Solnej i troche naładowałam akumulatory a dzis znów w domu bo pogoda do bani ale fajnie było bo z Liwcią i męzowym graliśmy w gry planszowe itp fajnie !
. Obcięłam Hani za krotko paznokietek u rączki na duzym palcu i zrobiła jej sie ropka:-( Nie wiem co z tym zrobic jest zaczerwienione chciałam przemyc gazikiem leko ale darła sie w niebo głosy:-(. Taka jestem na siebie zła
i nie moge przestac o tym mysłec. Jak myslicie nie ruszac tego i zejdzie czy czyms przemywac? Narazie daje jej ta raczke do ssaniajak jest głodna i jeszcze tak bardzo nie płacze za jedzonkiem. Pomyslałam ze slina moze pomóc
ale dziewczyny co ja przeszlam to nikomu niezycze:-( w nocy w czwartek juzbylo dobrze nawetcyca chcial bo predzej nie a rano wszystko zwruci i musialam pol dnia go glozic a on plakal z glodu:-