Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Aż się popłakałam jak to usłyszałam. Wreszcie będę mieć przy sobie męża, a Bartek tatusia 
Muszę to napisać...
Nie wiem czy pamiętacie ale pisałam Wam kiedyś, że 5 listopada zabrali mi mężusia do wojska. Długo walczyliśmy, odwołania, wniosek o przedterminowe zwolnienie ze służby. Tylko ja wiem, ile nerwów mnie to całe wojsko kosztowało. Ale w końcu się udało!! Dziś przyszła odpowiedź z MONu... w piątek mężuś zostaje przeniesiony do rezerwyAż się popłakałam jak to usłyszałam. Wreszcie będę mieć przy sobie męża, a Bartek tatusia
![]()
u nas było identycznie z tym odraczaniem, tyle, że nam się udało, (szkoła, wzięcie kredytu 
), ale cyrki były nieziemskie ...trzeba było się niezle nagłówkować, z tym co zrobić, żeby go nie wzieli. A teraz jak zapewne już słyszałaś od stycznia wogóle nie biorą do wojska
, mają iść tylko ochotnicy, tylko nie wiem, czy rzeczywiście tak jest ...
Muszę to napisać...
Nie wiem czy pamiętacie ale pisałam Wam kiedyś, że 5 listopada zabrali mi mężusia do wojska. Długo walczyliśmy, odwołania, wniosek o przedterminowe zwolnienie ze służby. Tylko ja wiem, ile nerwów mnie to całe wojsko kosztowało. Ale w końcu się udało!! Dziś przyszła odpowiedź z MONu... w piątek mężuś zostaje przeniesiony do rezerwyAż się popłakałam jak to usłyszałam. Wreszcie będę mieć przy sobie męża, a Bartek tatusia
![]()
Wreszcie rodzinka będzie w komplecie. Mój się kiedyś zgłosił do wojska na ochotnika, szaleniec
Ale wtedy się jeszcze nie znaliśmy
Więc ja tylko odczułam plusy odbycia służby wojskowej w postaci mężusia zdyscyplinowanego i dbającego o porządek wokół :-)
:-(Trzymam kciukasy za obronę magisterki. Aż mi się staaaaare dawne czasy przypomniały, bardzo miło wspominam swoją obronę.
Z wrażenia nie wiem, co ze sobą począć ;-)