reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witam mamuśki

U nas nadal pomur:-(, ale ja nie o tym, wczoraj na wątku organizacyjnym zadałam pytanko mamusiom z Warszawy i nikt mi nic nie napisał:-(, buu
Dziś Tomcio biedny chory miś kończy trzy miechy, kawał chłopa około 5kg:-):-)

reklama
Witam mamusie:)

My dzisiaja konczymy 3 miesiace:))))))

Jaka Mariczka już jest duzia:) KOCHAM JA ponad wszystko...jejku nie wyobrazam sobie,ze mogłoby jej teraz z nami nie być...:-):-):-):-)

Oczywiscie serdeczne zyczonka dla innych maluszków obchodzacych dzisiaj swoje święto:*:*:*Buziaczki do Ciociuni i Mariczki.....:*

U nas piekna pogoda,lezy torkze śniegu,ale za to słoneczko świeci tak cudownie...aż się żyć chce:))) spacerek murowany...
Co do nocki malutka poszła spac o 22:30 i o 6 obudziala sie na amku i dalej lulu do 9:))) moj anioleczek:)

Dziendoberek!
100 Lat wszystykim malym solenizantom :))
Moj maly dzis tylko jedna pobudka na karmienie i spi do tej pory, normalnie nie wiem od wczoraj jakis senny jest i ma 35,4 stopni temperatury ? Czy tak moze byc? Dopiero dwa dni temu mia goraczke a treraz to juz sama nie wiem... Ide zjesc sniadanko. Milego dnia ;)

Buziaczki urodzinowe dla Mariczki i Tomcia :-):-):-)

Dzień dobry.

U nas ostatnio taka brzydka pogoda, ze siedzimy w domku, albo jeździmy samochodem w odwiedziny do rodzinki. Mialam w niedzielę jechać do moich rodziców do Kielc, ale okazało się, że mój dziadek (ten który trafił do szpitala) miał sepse i trochę się boję, zeby Młody czegoś nie złapał.
Przez kilka ostatnich dni moje dziecko strajkuje i postanowiło nie sypiać w dzień-no może przez 10 minutek, albo w czasie karmienia... W nocy pierwszą pobudkę robi sobie po 4-5 godzinach i potem to już śpi z cycusiem w buzi, albo budzi się co godzinę i marudzi przez sen, żeby dostać tego cycusia.
Wczoraj dostałam paczuszkę z próbkami bebiko i bobovita oraz z poradnikiem jak rozszerzać dietę maluszka-taka miła niespodzianka :-)

witam kochane laseczki!!!
ja też dostałam wczoraj tą paczuszkę:-) ale to nic ja dziś dostałam @:-( mimo tego że karmie cycusiem,troszkę się zdziwiłam bo myślałam że jak się karmi to się nie ma i zeżarłam całą czekolade tak mi sie chce słodkiego!!!

Dzień doberek :-)
U nas nocka średnia tzn. pobudka o 4 i aktywny ranek:-D

Ale za to za oknem mam piękna pogodę i od razu rewelacyjny humorek.

A mi się wczoraj udało wyprać zwierzęta:-D i jestem z siebie dumna. One się co prawda obraziły ( w szczególności kot), ale to nic.

Marzycielko głowa do góry

Witam mamusie:)

My dzisiaja konczymy 3 miesiace:))))))

Jaka Mariczka już jest duzia:) KOCHAM JA ponad wszystko...jejku nie wyobrazam sobie,ze mogłoby jej teraz z nami nie być...:-):-):-):-)​

Oczywiscie serdeczne zyczonka dla innych maluszków obchodzacych dzisiaj swoje święto:*:*:*Buziaczki do Ciociuni i Mariczki.....:*

U nas piekna pogoda,lezy torkze śniegu,ale za to słoneczko świeci tak cudownie...aż się żyć chce:))) spacerek murowany...
Co do nocki malutka poszła spac o 22:30 i o 6 obudziala sie na amku i dalej lulu do 9:))) moj anioleczek:)

Ratunku gdzie ja mieszkam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:u nas znowu śniezyca za oknem, zimno, szaro, buro i do wiosny daleko :no::no::no:

Buziaczki dla Mariczki i Tomcia oraz wszystkich świetujacych swoje miesięcznice!!!!

Mega buziak spóźniony:zawstydzona/y:dla Oliwki!!!!

toast.gif

W imieniu moim i Mariczki dziekujemy za życzonka;)

Zozakoza z tego co ja wiem, to czy sie karmi czy nie to i tak okres mozna dostac....moja kumpela karmila tylko cyckiem i dostala po 6 tyg...tak jak ja gdzie ja znowu tylko dokarmialam mala...ale znam tez osoby, które dostały dopiero po 4 miesiacach...tak wiec to jest sprawa indywidulana....:tak: ale głowka do góry:) ja ju mam dwa za soba....:confused:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry