kana161
Mama "terrorystek" :P
No tak jakos wyszłoDzięki Kanusia, pewnie masz na imie Karolina, tak?:-):-):-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No tak jakos wyszłoDzięki Kanusia, pewnie masz na imie Karolina, tak?:-):-):-)
Marzycielko nie dam osbie reki uciąć,ale wydaje mi sie,ze właśnie teraz z soboty na niedzielę.....trzymam Cię za słowo :-) A wisona no kiedyś będzie hahah.
Ej baby a czy w ten weekend przestawiamy czas do tyłu??![]()
wyprzedziłaś mnie:-):-), bo tez chciałam zapytać kiedy przestawiamy zegarki, wiec kiedy dziewuszki?trzymam Cię za słowo :-) A wisona no kiedyś będzie hahah.
Ej baby a czy w ten weekend przestawiamy czas do tyłu??![]()
tak myślałam, bo Karolinki to są piękne dziewczynki:-):-):-)No tak jakos wyszło))) :-):-):-)
Marzycielko nie dam osbie reki uciąć,ale wydaje mi sie,ze właśnie teraz z soboty na niedzielę.....
Marzycielko ty mi napisz jak tam zabus Twojej malutkiej,bo doczytałam,ze cos sie tam jej pokazuje????

Marzycielko nie dam osbie reki uciąć,ale wydaje mi sie,ze właśnie teraz z soboty na niedzielę.....
twoja córunia tez ma ślicznie imię:-):-):-)No Twoja córeczka mamusiu to jest przepiekna co do siebie mialabym watpliwościhahaha ale imię faktycznie fajniutkie ,no ale u mnie z góry odpadło
i jest Marika
Marzycielko dobrze- czekam![]()
:-):-):-)Marika miala mieć od samego poczatku jak sie dowiedziałam,ze jestem w ciąży![]()
Dla chlopca mielismy Emilek....albo Kacper...