reklama

Grudniowe mamusie 2008

Dziewczyny mam takie pytanie.
Mój pracodawca przysłał mi wiadomość, że jeśli wezmę urlop po macierzyńskim, a mam zaległy z zeszłego roku cały, to wypłata za ten urlop będzie średnią z 6 ostatnich przepracowanych miesięcy.
Czy mój pracodawca ma rację? Bo z tego co wiem to nie, ale zupełnie nie wiem, na jakie ustawy się powołać w dyskusji.

Będę wdzięczna za pomoc.
ja tez się nie znam:-(

reklama
Dziewczyny mam takie pytanie.
Mój pracodawca przysłał mi wiadomość, że jeśli wezmę urlop po macierzyńskim, a mam zaległy z zeszłego roku cały, to wypłata za ten urlop będzie średnią z 6 ostatnich przepracowanych miesięcy.
Czy mój pracodawca ma rację? Bo z tego co wiem to nie, ale zupełnie nie wiem, na jakie ustawy się powołać w dyskusji.

Będę wdzięczna za pomoc.
nie ma racji!!!!!!!!!! powinnaś dostać normalna wypłatę tak jakbyś pracowała bo to jest urlop wypoczynkowy który najnormalniej w świecie ci się należy!!!!!!!
a jak jest taki mądry to niech sam ci powie na jakiej podstawie będzie wyliczał ci średnią z ostatnich 6 miesięcy:confused::sorry2:

reklama
Zapominajka zajebiste te tematy:) Najbardziej mi się podoba ten fragment:

POST NA FORUM:
czy to prawda, ze jesli plemnik ma kontak z powietrzem to od razu obumiera??

FORUM WYJASNIA RZECZOWO:
***jeśli z zepsutym powietrzem to, tak.

***Tak. Najpierw zaczyna strasznie kaszleć, a potem się dusi.

***Nie umiera od razu; trzeba go zawinąć w gazetę tak jak karpia i zostawić na parę godzin

***wedlug przeprowadzonych przeze mnie badan, plemnik pozostawiony na powietrzu zyje jeszcze okolo 7 sekund.Po uplywie wspomnianego czasu, plemnik kladzie sie na plecki, ogonkiem robi papa, nastepnie zwija ogonek w slimaka, przymyka oczka, wydaje ostatnie tchnienie i zamienia sie w komorke jajowa. Komorka ta przez nastepne 3 sekundy turla sie po ziemi po czym eksploduje przechodzac w nicosc.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry