reklama

Grudniowe mamusie 2008

A tak wogóle to witaski przytulaski!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-)

My z Oli jesteśmy już po długim spacerku po lesie....szwędałyśmy sie prawie 3 godzinki...niestety musiałyśmy wrócić na obiadek....pogodna piękna...słoneczko świeci aż żyć się chce....mam nadzieję że tak już zostanie :tak:

100 latek dla wszystkich solenizantów i solenizantek ;-)

reklama
A tak wogóle to witaski przytulaski!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-)

My z Oli jesteśmy już po długim spacerku po lesie....szwędałyśmy sie prawie 3 godzinki...niestety musiałyśmy wrócić na obiadek....pogodna piękna...słoneczko świeci aż żyć się chce....mam nadzieję że tak już zostanie :tak:

100 latek dla wszystkich solenizantów i solenizantek ;-)

Yoka jak ja Tobie zazdroszcze ze ty mieszkasz w trojmiescie:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: kocham to miejsce:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Witamy wiosennie :-)

My już po spacerku. :-)

Jasiek ani na chwilkę nie zamknął oczu :tak: Za głośno cholercia w tej Warszawie jak byłam tydzien temu u mamy to 3 godziny na spacerze spał.
A tak to teraz w domu odsypia. :-D

no.....już odespał :rofl2:

Marzycielko wiem ze Ci bardzo smutno ale te pare miesiecy szybko zleci i za nim sie obejrzysz bedziesz sie witac z mama, ja mam nadzieje zobaczyc swoja mamusie w tym roku.... zobaczymy:-(.

Życzę Nam abyśmy obydwie się doczekały spotkań z mamusiami ;-):tak:

Witam weekendowo:-D:-D:-D
A dzisiaj ja wyprzedziłam Mopka---hehehehe

Czy ja nie wiem o jakiś wyścigach??:confused::-D

A my posprzątaliśmy i teraz czekamy na M i idziemy na spacerek :-)
Pogoda bardzo fajna. Idzie Wiosna:-):-)

Wszystkiego Naj Naj dla Jubilatów :-)

Witajcie;
widzę, że słoneczko posiało spustoszenie na forum:-D.
My zaliczyliśmy super spacerek i gości. A teraz przymierzamy się do seansu filmowego :tak:.

Miłego wieczoru

witajcie wieczorkiem :-)
u nas dziś tez była piękna pogoda, aż żyć się chce...:-):-):-)
uwielbiam wiosnę:tak::tak::tak:
Jakaś telepatia chyba działa i czytasz w moich myślach bo właśnie miałam Cię zapytać o urlop na 2009 rok......z tego co zrozumiałam to mój pracodawca musi mi dać urlop za 2008 i za 2009 w całości tak? ;-)
tak :tak: zaległy urlop za 2008 r w całości a za 2009 r jeżeli chcesz wykorzystać w całości to też :tak:

My również witamy wieczorowo:)

Dopiero co pojechali od nas goście i dorwałam się do kompa....Malutka grzeczna i wytrwała usmiechała się i gaworzyła:) az milutko patrzec..prezecik dostała taki śliczny bodziaczek:-):-):-)Ciocia Lusi wie co dobre:-)

No a poza tym mamy zaliczony spacerek i ładna pogode:) oby tak dalej:)

reklama
A mnie dzisiaj mężulek zabrał popołudniu do klubu bilardowego i sobie pograliśmy :tak: Wreszcie :tak: Zawsze byliśmy fanami bilarda, ale z wiadomych względów dawno nie graliśmy :blink:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry