renia200
mama Victorki :)
Witam mamusie
My dzisiaja konczymy 3 miesiace)))))
Jaka Mariczka już jest duziaKOCHAM JA ponad wszystko...jejku nie wyobrazam sobie,ze mogłoby jej teraz z nami nie być...:-):-):-):-)
Oczywiscie serdeczne zyczonka dla innych maluszków obchodzacych dzisiaj swoje święto:*:*:*Buziaczki do Ciociuni i Mariczki.....:*
U nas piekna pogoda,lezy torkze śniegu,ale za to słoneczko świeci tak cudownie...aż się żyć chce)) spacerek murowany...
Co do nocki malutka poszła spac o 22:30 i o 6 obudziala sie na amku i dalej lulu do 9)) moj anioleczek
Kana wszystkiego najlepszego dla Mariczki;-)
Zapominajka zajebiste te tematyNajbardziej mi się podoba ten fragment:
POST NA FORUM:
czy to prawda, ze jesli plemnik ma kontak z powietrzem to od razu obumiera??
FORUM WYJASNIA RZECZOWO:
***jeśli z zepsutym powietrzem to, tak.
***Tak. Najpierw zaczyna strasznie kaszleć, a potem się dusi.
***Nie umiera od razu; trzeba go zawinąć w gazetę tak jak karpia i zostawić na parę godzin
***wedlug przeprowadzonych przeze mnie badan, plemnik pozostawiony na powietrzu zyje jeszcze okolo 7 sekund.Po uplywie wspomnianego czasu, plemnik kladzie sie na plecki, ogonkiem robi papa, nastepnie zwija ogonek w slimaka, przymyka oczka, wydaje ostatnie tchnienie i zamienia sie w komorke jajowa. Komorka ta przez nastepne 3 sekundy turla sie po ziemi po czym eksploduje przechodzac w nicosc.
Agatkas bardzo dobry kawalek

Marzycielko wiem ze Ci bardzo smutno ale te pare miesiecy szybko zleci i za nim sie obejrzysz bedziesz sie witac z mama, ja mam nadzieje zobaczyc swoja mamusie w tym roku.... zobaczymy:-(.

Ale dzisiaj pierwszy dzień wiosny także słoneczko wyszło:-) Zaraz się zbieramy i ruszamy na spacer
.