reklama

Grudniowe mamusie 2008

Pytia, ciiiiiii
bo wyjdzie na jaw, że "pirata" w chacie miałaś :-):-D
I co, rzeczywiście taki dobry?

No właśnie ciekawa byłam Waszej opinii, bo ogólnie mi sie podobał, nieźle skonstruowany (oparty na retrospekcjach), historia dość niesamowita, a podobno na faktach, ale żeby aż na tyle Oskarów zasłużył to bym nie powiedziała. Wątek miłosny banalny do bólu i w dodatku z happy endem, aktorstwo też średnie (najbardziej mi się podobali chłopcy), klimacik za to ciekawy.

Justine, a ty napisałaś już ten tekst na konkurs? ;-)Bo wiesz, ja w ciebie wierzę :-)

reklama
Nie mogę iść do kina, ale obejrzałam w domku ten osławiony film "Slumdog. Milioner z ulicy". Widziałyście?

Tak kiedys pisalam o nim na innym watku ze dla mnie marny fiml jak na 8 oskarow ale mali chlopcy byli przesliczni zwlaszcza ten jeden glowny bohater normalnie zakochalam sie w nim taki slodziutki:zawstydzona/y::zawstydzona/y::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:pozniej jak zmienili aktora na starszego to juz nie bylo tak fajnie:sorry2::sorry2:

Witam w brzydki deszczowy poranek. U nas niedziela też szybciutko zleciała i znowu poniedziałek. Ale nic to byle do czwartku.
A my za niecałą godzinką kończymy cztery miesiące i zapraszamy cioteczki na kawkę i ciacha.

Dziękuję w imieniu Natalki.
Masz rację Tygrysku czas strasznie szybko leci. Rok temu zastanawiałam się czemu nie mam siły ani ochoty na świąteczne porządki a teraz patrzę jak moje maleństwo gada z królikiem i ze wszystkich sił próbuje go wsadzic do maleńkiej buzki.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry