Agacia82
Mami :)
czesc dziewczyny
U nas cały dzien pada i jeszcze na dodatek nie było prądu.
Dostałam dzisiaj znowu paczkę, tym razem z hippa. Herbatkę z jabłuszka i melisy, obiadek dynia z ziemniaczkami, kleik ryzowo-morelowy i mała tubke kremiku do twarzy, aaaa i jeszcze łyzeczkę i kupon na kolejna paczkę do odebrania w rossmanie.
A mały teraz siedzi w lezaczku i próbuje chwycic tą piłeczką przy lezaczku
i za choinke nie moze jej złapac
. Ale za to metkę sie udaje i chce ja wziąc do buzi, ale jest za krótka i się wkurza
.
U nas cały dzien pada i jeszcze na dodatek nie było prądu.
Dostałam dzisiaj znowu paczkę, tym razem z hippa. Herbatkę z jabłuszka i melisy, obiadek dynia z ziemniaczkami, kleik ryzowo-morelowy i mała tubke kremiku do twarzy, aaaa i jeszcze łyzeczkę i kupon na kolejna paczkę do odebrania w rossmanie.
A mały teraz siedzi w lezaczku i próbuje chwycic tą piłeczką przy lezaczku
i za choinke nie moze jej złapac
. Ale za to metkę sie udaje i chce ja wziąc do buzi, ale jest za krótka i się wkurza
.
My dzisiaj mieliśmy wybrać się na spacer do miasta,miałam iść z mamą na solarium,a tu pogoda taka,że masakra...Całą noc wiało i lało i dzień dalej taki sam...Nic mi się nie chce,Fabian marudny...Gdzie ta wiosna?Oszaleję jak tak dalej pójdzie...
Chcę pójść na studia albo przynajmniej na razie zrobić jakieś studium,ale po to żeby mieć papier.A wcale nie cieszy mnie powrót do szkoły...Tego to mi nie potrzeba...Wolę już iść do pracy