reklama

Grudniowe mamusie 2008

Dzieńdoberek u mnie na razie szarawo ale na termometrze 14 stopni na plusie
chociaz tyle:tak:

Kaja udanej imprezki:tak:

Jeśli chodzi o wychowawczy to ja jeszcze składalam u pracodawcy oświadczenie małzonka, ze nie bedzie w tym samym okresie korzystał z prawa do urlopu :confused:

Antybiotyk chyba zaczął działać bo gardło ciut mniej mnie boli ale głowa i zatoki dalej niestety

Jandryneczko ja tez Ci tego słonka i wody strasznie zazdroszcze ;-)

reklama
Haj :-D:-D:-D

Nooo, u nas też dziś cieplutko i słonko :tak::tak:, to szykuję się z maluszkiem na spacerek :-).

Dzięki dziewczynki za odp. w sprawie kaski ;-), ja też miałam w lutym wcześniej kaske (zas. pielęgn.) na koncie, i fakt miesiąc wtedy był krótszy, a teraz jeszcze nic mi nie przesłali :no:, poczekam do końca miesiąca, a potem zobaczymy... :blink:

A dla Ciebie Sawka wielki buziak, za odp. teraz to już wszystko jasne :tak:, tylko ciągle się zastanawiam jak długo być na tym urlopie wychow. :confused:, może wpiszę dłuższą datę :sorry2:, a gdyby coś ... to wrócę wcześniej do pracy ..., bo chyba tak mogę co :confused:, tylko chyba muszę miesiąc wcześniej powiadomić pracodawcę o moim powrocie :confused:

Miłego dnia :-):-) ide podkarmić ssaka i na spacerek pędzimy :tak:

Hej;
u nas nawet pogoda niezła, więc spacerek już zaliczony

Kaja udanej imprezy!

Edee z tego co wiem wychowawczy możesz sobie przedłużać, więc możesz wziąć np na pół roku, a potem na kolejne pół roku itd.

Witam w słoneczną sobotę:-)

Nie chcę zapeszać ale dzisiaj mamy piknie:-), niestety memu dziecku spacerek wcale się nie podobał i było darcie pół drogi:wściekła/y::wściekła/y:. Normalnie zacznę chyba nosić go w chuście na spacerach:wściekła/y:, bo trzymając go na rękach pchanie wózka nie wychodzi mi:-(.
Pozdrowionka dla wszystkich:-):-)

Witam mamusie
U nas dzisiaj pogoda sympatyczna, cieplutko i słonecznie, połączyłam wiec przyjemne z pozytecznym, chłopcy byli na basenie, a ja z Małą siedziałam nad morzem, cisza, spokój, tylko ptaszki świerotały i szum morza, super.
potem w ramach obiadu zjedlismy kebab, a teraz czekam na była dziewczyne mojego brata, bo ma wpasc na kawke i zrobic mi tipsy, ale jeszce sie na `100% nie zdecydowałam czy robic czy nie, bo ona sie dopiero uczy:confused:, ale tak juz sie steskniłam za tipsami, mam teraz male poobgryzane pazurki, a jak ma tipsy to nie obgryzam.

Z tym zasiłkiem to rzeczywiscie macie racje, nie zwróciłam uwagi, ze ja tez jeszcze nie dostałam ani grosza, moze w poniedziałek lub wtorek kasa przyjdzie.:baffled:

Sawka, a wiesz cos moze na temat pracowania i pobierania zasiłku wychowawczego, bo podobno cos sie zmieniło i mozna nma wychowawczym dorabiac, ale nie wiem na jakiej zasadzie:confused:

Kajus, miłej imprezki, napewno wzystko wyjdzie super.

Dziewczyny, wspólczuje rozdartych spacerków. Nam na szczęście nigdy jeszcze sie nie zdarzylo i nawet często Mała śpi sama na tarasie, zaraz właśnie znów ja wystawię, niech sobie pośpi, bo już trze oczy, a jak dostanie dawkę świeżego powietrza to od razu zasypia

Witam mamuski w przesloneczną sobotę:tak::-):tak:

Dzisiaj w końcu tatuś będzie w domku...ostatnia nocka za nami:) My juz równeiz po 3 godzinnym spacerku....malutka rano tak plakala i nie chciala spac,ze jak tylko wyjechalysmy na dworek odleciala to chmurkowej krainy:) i caly sopacerek przespala...nie przeszkadzalo jej nawet sloneczko na twarzycce:-)

Mam nadzieje,ze dzisiaj jeszcze z tatusiem pojdziemy....bo poki co odsypial pracke...
No i tatusiek chce wyciagnac dzisiaj mamusnie na jakis wieczorny wypad we dwoje i Mariczke zostawic u babci....ale mi tak szkoda ja zostawic :sorry2:

Lece Was babeczki nadrobic i poczytac jeszcze innne watki, poki Mari zajeta swoimi lapkami:) i skarpetkami z grzechotka:P hahahha

reklama
Kana kobitko,a co Tobie żal?Przecież krzywdy dziecku nie robisz,a Wam też należy się jakiś wypad we dwoje:tak: Jeszcze nie wychodziliście nigdzie sami?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry