Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U nas tez dziewczynki swieci slonce,moj tak dla odmiany w domu,nie w pracy...-ale zeby nie bylo za pieknie,dlatego ze mamy chrzciny i musMilego dnia mamuski!!

jak to chlopy kajus ;-)tylko na impreze gotowi

A do tego czasami na jakąś chwile go zostawiamy i idziemy sobie na saunę albo do kina albo gdzieś:-) Tak jest od początku i Fabianek na pewno nie jest pokrzywdzony
A Ty Kochana czemu nie dasz babci z wnusią pobyć???;-)
Ja też tak myślałam,ale zostawiliśmy małego dziadkom,wracamy,a on zadowolony uśmiechnięty i wszystko gra
a im dłużej Marika będzie tylko z Wami tym później będzie trudniej ją zostawić.A przyjdzie czas,że będziesz do tego zmuszona...Chociażby jak będziesz szła do pracy.A wtedy będzie ciężko i Tobie i jej...Poza tym Karolinko nie jesteś TYLKO mamusią
Ale cały czas mówię sobie,ze przecież to nie prawda,bo zostawiam go pod opieką kochających dziadków,a poza tym nie mogą mieć klapek na oczach i patrzeć tylko na dziecko właśnie ze względu na jego dobr

Nie da rady tego uniknąć
Ja po porodzie ciągle płakałam myśląc jak to będzie jak już przez całe życie będę się bała o moje dziecko...
Ale to zupełnie normalne i naturalne
Jednak wiem,ze nie mogę stać się tylko mamą,nie mogę osaczać mojego dziecka swoja miłością i potrzebować tyko jego miłości do tego żeby żyć.Nikomu nie wyszłoby to na dobre,a najbardziej poszkodowane byłoby właśnie dziecko.Ja już teraz mam świadomość tego,że to jest osobny człowiek,który kiedyś pójdzie z domu,który będzie myślał po swojemu,nie będzie zawsze zgadzał się ze mną i nie raz może powiedzieć mi coś przykrego.Muszę być na to przygotowana,bo znam matki,które tak kochały swoje dzieci,że robiły bardzo złe rzeczy gdy tylko dziecko zaczynało myśleć po swojemu.A ja nie chcę do tego dopuścić.Bo to nie dziecko jest dla nas,ale my dla dziecka
No i tatusiek chce wyciagnac dzisiaj mamusnie na jakis wieczorny wypad we dwoje i Mariczke zostawic u babci....ale mi tak szkoda ja zostawic![]()

Ja ze spacerku biegiem wracałam
Dziś mój syn nie miał ochoty zażywać świeżego powietrza:-)
Witam w słoneczną sobotę:-)
Nie chcę zapeszać ale dzisiaj mamy piknie:-), niestety memu dziecku spacerek wcale się nie podobał i było darcie pół drogi. Normalnie zacznę chyba nosić go w chuście na spacerach
, bo trzymając go na rękach pchanie wózka nie wychodzi mi:-(.
Pozdrowionka dla wszystkich:-):-)