mamusia2008
mamusia Karolinki
ja klikam na zarządzaj załącznikami i wklejam:-)Dziewczyny, czy Wy jak wklejacie w galerii zdjęcia to korzystacie z tej agrafki, gdzie dodaje się załącznik czy jakoś inaczej to robicie?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja klikam na zarządzaj załącznikami i wklejam:-)Dziewczyny, czy Wy jak wklejacie w galerii zdjęcia to korzystacie z tej agrafki, gdzie dodaje się załącznik czy jakoś inaczej to robicie?
ja klikam na zarządzaj załącznikami i wklejam:-)
ja dostaję pieniądze z zusu do 10 każdego miesiącaDziewczyny, ja gadałam z babką z zusu i ona mi powiedziała, że pieniążki za macierzyński są wysyłane między 25-tym, a ostatnim dniem miesiąca. Luty był krótki więc pieniążki były szybko.
jeżeli pracodawca wyrazi zgodę to możesz wcześniej wrócić do pracy i pamiętaj ze urlop wychowawczy można maksymalnie podzielić na cztery częciA dla Ciebie Sawka wielki buziak, za odp. teraz to już wszystko jasne, tylko ciągle się zastanawiam jak długo być na tym urlopie wychow.
, może wpiszę dłuższą datę
, a gdyby coś ... to wrócę wcześniej do pracy ..., bo chyba tak mogę co
, tylko chyba muszę miesiąc wcześniej powiadomić pracodawcę o moim powrocie
![]()
aż wstyd się przyznać ale powiem ci szczerze że nic nie wiem na ten tematSawka, a wiesz cos moze na temat pracowania i pobierania zasiłku wychowawczego, bo podobno cos sie zmieniło i mozna nma wychowawczym dorabiac, ale nie wiem na jakiej zasadzie![]()

będę musiała poszperać w przepisach
bo staram się Nunki nie zostawiać jak nie muszę...jeżeli pracodawca wyrazi zgodę to możesz wcześniej wrócić do pracy i pamiętaj ze urlop wychowawczy można maksymalnie podzielić na cztery częci

Zapniemy pasam i wioooo.

)

dopiero po godzinnym koncercie usnal na przewijaku
i spankal do 7 30 nowego czasu uffffffffffffffff.
wczoraj bylismy na zakupach i 3 godziny przespal z malymi przerwami na podziwianie budki
a ja w koncu kupilam czapeczke kurtke i buciki dziecku na wiosne
i powiem Wam ze moje dziecko nie protestowalo przy zakladaniu wiosennej czapeczki jak zawsze byl ryk przy zimowej to teraz sie usmiecha do mnie a ja zakladam czapeczke i nawet sie nie skrzywi
widocznie tamtej czapki nie trawil

ale jeszcze troszke powozimy sie w gondoli gdyz pozniej pewnie troszke za nia zatesknimy