reklama

Grudniowe mamusie 2008

chłopaki mają jutro wolne, bo szóste klasy piszą test
Tomek tez do szkółki jutro nie idzie ale sie wybieramy na zaległe badania z nim, a po południu zebranie w szkole :baffled::baffled: na te okolicznosc Mariusz sobie nawet wział wolny dzien w pracy, wiec normalnie strach sie bać :no2:

Agaciu a jakbys zamiast czapeczki załozyła bluze z kapturkiem na głowe,
tak zeby miał jak najluźniej

No z tym domkiem to tak ze ja tez mieszkałam w domu 18 lat a potem musiałam sie przeprowadzic do 19 m garsoniery klaustrofobia niesamowita mnie wtedy dopadła, jak Tomek sie urodził i siedziałam duzo w domu to normalnie sprawdzałam co chwila czy sie drzwi np nie zacieły jakby trzeba wyjsc, i takie musli głupie co bym zrobiła jakby sie paliło a to 3 pietro było, potem sie jakos przyzwyczaiłam, a teraz juz na parterze mieszkam

reklama
ja dostałam tylko jedną z Babilonu, a poza tym dzwoniła do mnie babeczka ze świata książki czy nie przestąpię do klubu i moje dane dostała właśnie z jakiejś firmy dziecięcej od której ja dostałam paczkę w szpitalu.Dałam się namówić i zamówiła 2 książki o rozwoju dziecka a 3 gratis z bajkami.

Witam!!!
Ja też dostałam paczuszkę z pordnikiem żywienia małego dziecka słoiczkiem musem i herbatką dla dzidzi... Ale też musiałam się dłuuugo naczekać :confused2:. Trzeba było wypełnić w szpitalu ankiety jeśli wypełniałyście to już niedługo powinnyście otrzymać....
My po chrzcinach małej Było suuuper!! Robiliśmy w knajpce jedzonko wyśmienite a poza tym cała kasa się zwróciła :happy: No i jeszcze upominki....:happy:
Miłego dnia!!!

Coś tam wypełniałam... ale myślałam, że to po to, żeby dostać tą niebieską paczkę Skarb malucha z Pampersa, czy jakoś tak.

Ewelw, super że wszystko się udało :-)

hej mamcie
U nas dzisiaj śkliczne słonko i mam nadzieje ze tak zostanie.
Mała gada sobie w łóżeczku, chłopaki wysłani do sklepu po pieczywo, zaraz jemy śniadanko i spadamy do miasta.
sąsiad zza płotu ma nowego psa i w nocy myslałm ze szlag mnie trafi, bo cała noc szczekał:wściekła/y:
Ewelw, super ze chrzciny udane.
Ja wypelniałam w szpitalu 3 ankiety i dostałam 3 paczki,a le teraz żadnyc słoiczków nie dostaję.

Miłego i słonecznego dnia

reklama
Dzieńdoberek :-)
Wiosny ciąg dalszy :tak::-D:-D jupiiii :-D:-D:-D

Ja też wypełniłam w szpitalu jakieś ankiety, i od razu dali mi już 2 pudełeczka, a teraz mi do domku przysyłają to paczuszkę, to gazetkę :tak::-D

My dziś znów zaliczymy mega długi spacerek, tym razem z prababcią Alanka :tak:, tylko mamusia musi się jeszcze doprowadzić do ładu zanim wyjrzy do ludzi, a tymczasem popijam kawusię, piszę z Wami a mały szkrab bawi się na macie :-)

Do pózniej :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry