blizniaki2000
Fanka BB :)
Hej mamuski
U nas śliczna pogoda, Mała śpi w łóżeczku, aja wszystko naraz, zupka sie gotuje, prasowanie czeka, a ja zamiast robić to sprawdzam co u WAs
. Byłąm dzisiaj z Mała na kontroli i osłuchowo jest ok, ale młoda dalej kaszelkuje
.
Agatkas, trzymam kciuki, zeby sie udało z opiekunką.
Mopku, duzy buziak dla Patrysi.
Misówka, gratuluję nowego autka.
U nas śliczna pogoda, Mała śpi w łóżeczku, aja wszystko naraz, zupka sie gotuje, prasowanie czeka, a ja zamiast robić to sprawdzam co u WAs
. Byłąm dzisiaj z Mała na kontroli i osłuchowo jest ok, ale młoda dalej kaszelkuje
.Agatkas, trzymam kciuki, zeby sie udało z opiekunką.
Mopku, duzy buziak dla Patrysi.
Misówka, gratuluję nowego autka.

)
)wiec postanowiłam ze poszukam jakiejs malej spacerówki w której mogłabym moja dorosła córcie wozic przynajmniej wtedy jak gdzies samochodem jedziemy bo z x landerem to cały bagaznik zajety i wyprawa jak na biegun( swoja droga Kaja pozdrawiam;-)) zrobiłam zwiad na necie i znalazłam pare fajnych wózków napisane" rozkłada sie na płasko" i "dla noworodków" ale jak to w sklepie zobaczyłam to rece mi opadły bo ja Patki bym do tego nie połozyła wcale nie płaskie i nierówne jakies a co dopiero noworodka
no i na razie sie poddałam trzeba dalej walczyc z tym olbrzymem przynajmniej wygodny dla dzidka