reklama

Grudniowe mamusie 2008

Hejka z rana ( jednak 6 to dla Patusi najwyzsza pora na wstawanie dalej:sorry:)

Pytia przesliczna ta Iglesina ale moje fundusze nie podołaja takiemu wydatkowi a o uzywce chyba mozna zapomniec bo patrzyłam i na allegro nie ma ani jednej Iglesiny :szok:, szkoda ze nie zdecydowałam sie od razu na zakup wózka typu parasolka z dopinana gondolka (na nie przewazyły małe kółka i wizja brniecia w sniegu , ale zima szybko mineła a kloca trzeba dwigac :baffled:)

Bliżniaki ten dnuchany kojec to ciekawy patent ale szczerze to tez nie bardzo nie przekonuje bo miejsca zajmie tyle samo co take łozeczko materiałowe turystyczne a nie wydaje sie to bardzo trwałe jak Madzia poskacze zacznie podgryzac te plastiki to po kojcu ( a Patka wczoraj juz próbowała sobie szczebelek z łozeczka do buzki wsadzic tzn, buzka pod samymi szczeblami raczki zacisniente na nich a ona buzka otwarta i probuje szczebla skosztowac-zabrałam ja na strone z ochraniaczem bo predzej by sobie nos pocharowała niz by jej sie ta sztuka udala ale komedia niezła )
tak jak dla mojej 7 rano, a wczoraj było tak fajnie-8.30:-)

reklama
Hejka z rana ( jednak 6 to dla Patusi najwyzsza pora na wstawanie dalej:sorry:)

Pytia przesliczna ta Iglesina ale moje fundusze nie podołaja takiemu wydatkowi a o uzywce chyba mozna zapomniec bo patrzyłam i na allegro nie ma ani jednej Iglesiny :szok:, szkoda ze nie zdecydowałam sie od razu na zakup wózka typu parasolka z dopinana gondolka (na nie przewazyły małe kółka i wizja brniecia w sniegu , ale zima szybko mineła a kloca trzeba dwigac :baffled:)

Bliżniaki ten dnuchany kojec to ciekawy patent ale szczerze to tez nie bardzo nie przekonuje bo miejsca zajmie tyle samo co take łozeczko materiałowe turystyczne a nie wydaje sie to bardzo trwałe jak Madzia poskacze zacznie podgryzac te plastiki to po kojcu ( a Patka wczoraj juz próbowała sobie szczebelek z łozeczka do buzki wsadzic tzn, buzka pod samymi szczeblami raczki zacisniente na nich a ona buzka otwarta i probuje szczebla skosztowac-zabrałam ja na strone z ochraniaczem bo predzej by sobie nos pocharowała niz by jej sie ta sztuka udala ale komedia niezła )
Witam wszystkich!!!
Mopku - ja znalazłam 3 sztuki używek inglesiny:tak:... Nie wiem czy to o te chodzi - może pytia doradzi....

Wyniki wyszukiwania - Aukcje internetowe Allegro

Qrcze - też żałuję, że nie kupiłam mniejszego - ja chciałam, ale mężowy chciał wielki... A teraz namawia - żeby kupić mniejszy - RAPTEM PO 4 MIESIĄCACH:wściekła/y: Ale z drugiej strony rzeczywiście KLOC z tego wózka.....
MIŁEGO DNIA!!!!

Mopku - czasem pojawiają się na allegro używane inglesiny, tak jak te, do których link podała ewelw. My kupiliśmy w zeszłym roku, latem (jeszcze Jaś w niej jeździł) z jakiejś internetowej wyprzedaży, nową, za 850 zł. W domu mam wielofunkcyjnego Deltima na dużych, pompowanych kołach (też po Jaśku) i używam go tylko do usypiania Hani w ogrodzie lub domu, a tak to wszędzie pomykamy Inglesiną, nawet po polnych ścieżkach (mimo małych kółeczek). Nie jest to tani wózek, fakt, ale właściwie to jakby dwa wózeczki, bo pełni rolę i spacerówki i parasolki, którą za rok i tak trzeba będzie kupić. Mój mężowy też kręcił nosem, że tak drogo, a teraz mówi, że to był nasz najlepszy dzieciowy zakup :tak:

Agatkas - cieszę się, że znalazłaś odpowiednią osobę! Trzymam kciuki, żebyś była zadowolona.

Udało się! Mam nianie:) Od 1 czerwca będzie sie zajmowała Zuzką. Płakac mi sie chce że muszę ją zostawić:( Ale zawsze będę troszkę spokojniejsza oddając ją w moim zdaniem dobre ręce.
Agatkas - moje gratulacje przeobromne!! ja bym proponowała kilka dni jej wcześniej zafundować z nianią, ale np. po godzinkę, dwie, żeby po trochu coraz dłużej, no i na początek ja byłam z nianią w domu dwa dni ale to ona się zajmowała Miśką, a ja byłam w innym pokoiku, ciężkie to wszystko, ale dacie radę, mam nadzieję, że kobitka będzie super!

Moje laski o 7 stawiają dom na równe nogi, Ineczka teraz sobie dosypia, a Miśka właśnie zrobiła ze mną koronę, bo jutro idziemy na księżniczkowe urodzinki. Zaraz wstanie mały szkodnik i tyle mam z życia, hehehe.

Witam mamusie
Tak jak radziłyscie zamówiłam jednak łóżeczko turystyczne i to juz bezdie nasze 3 łóżeczko:baffled:, leżaczek włąsnie sie pierze i mam andzieje ze sie nie zepsuje, bo to usztywnienie z oparcia sie nie wyciąga i wsadziłam razem z tym i teraz sie zastanawiam czy tak ma byc:rofl2:.
Od wczoraj chodze podenerwowana, bo ciagle mysle o tym ze już do pracy i boje sie jak to wszystko bedzie, dzisiaj też już byłam ale tylko na godzinę, korzystając ze mąż jest w domu.

Agatkas, super ze tak sie udalo z tą opiekunką, trzymam kciuki zeby Zuzia była zadowolona.
Misiówka, miłęgo przyjęcia księżniczkowego

Udało się! Mam nianie:) Od 1 czerwca będzie sie zajmowała Zuzką. Płakac mi sie chce że muszę ją zostawić:( Ale zawsze będę troszkę spokojniejsza oddając ją w moim zdaniem dobre ręce.

GRATULACJE!!!!!

My dzisiaj od rana robimy porządki w szafie Julci....ale mam duzo ciuszków z ktorych wyrosła...chowam je może będzie Julcia miała siostrzyczkę:-D:-D:-D
U nas cos zachmurzyło się więc ze spaceru nici:no::no::no:

My też myslimy nad zakupem lzejszej spacerówki, chociaż z naszego x-landerka jestesmy bardzo zadowoleni....w moim samochodziku miesci sie:tak::tak::tak:
Ale ta inglesina fajna...pomyslimy na przyszle wakacje;-);-);-)

reklama
Witajcie:tak:
U nas tez pochmurnie ale popoludniu wyskoczymy na mały spacerek:tak:
Agacia gratuluje opiekunki:tak:
My wczoraj bylismy na kontrolnym usg bioderek i Filipek ma sliczne bioderka uffffffffff jeszcze pod koniec sierpnia na ostatnie usg i juz koniec bedzie;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry