reklama

Grudniowe mamusie 2008

My po szczepieniu, klocek ma 7340 g i 65,5 cm no i werdykt 100% zdrowa, wiec równiez kłuta i ryczaca, ale wreszcie po :tak:i teraz dopiero w 13 miesiacu kolejne szczepienie
Pytia ma całkowita racje i jak pieknie to ujeła nasza kochana polonistka:-):-):-)

reklama
Witajcie dziewuszki :-)

Cześć dziewczyny:-)
Mam do Was ogromną prośbę.Któraś z Was jak chrzciła dziecko to kupowała dla gości takie drobne pamiątki i podawała do nich linka...jakby któraś z Was miała coś takiego mogłybyście dać link?Dziękuję Wam już z góry;-) My ostatnio nie mamy kiedy odpisywać...Buziaki dla wszystkich od nas:tak:

Ja kupiłam takie : Podziękowania - 6 aniołki komunia anioly chrzest (609893503) - Aukcje internetowe Allegro

dokladnie:tak: a jakby chcial sobie kupic pracujac za granica tam mieszkanie to rowniez musialby sie zapozyczyc na pol zycia:-(:-( moze i pensje sa wyzsze w niektorych dziedzinach ale ceny mieszkan rowniez winduja do gory i takie mamy bledne kolo.

a My jestesmy na etapie poszukiwania nowego mieszkania i juz mnie wszystko wkurza z tego powodu:-(:-( jak sobie pomysle o tych pielgrzymkach, ogledzinach echhhhhhhhhhhhhh a potem urzedy urzedy zalatwianie remont przeprowadzka :-(:-(:-( leniem jestem:-(:-( znalazlam cos niedaleko nas wiec przynajmniej zalatwimy ogledziny przy okazji spacerku:baffled::baffled::baffled::baffled:

tygrysku, a jakiego mieszkanka szukacie i w jakiej dzielnicy? My też myślimy o zmianie, ale dopiero jak wrócę do pracy, czyli po odchowaniu drugiego :-):-):-)

Hey

Wpadłam przekazać , że od dzisiaj do 8 maja od 15.55 - 16.00 bedą na TVP1 - 2 minutowe spoty z Warsztatów Pampers w , których uczestniczyliśmy :-)
Zapraszamy

P.S
Buziaczki dla Was:-)

Właśnie o Tobie myślałam godzinę temu-dzisiaj nie obejrzałam, bo za późno się zorientowałam :-)

A my w czwartek jedziemy do Kielc, bo tam robimy chrzciny w sobotę. Mam nadzieję, że impreza wypali :-)
A takie kupiliśmy Młodemu ubranko do chrztu:

Załączniki

• DSC05790.jpg
    DSC05790.jpg
    21 KB · Wyświetleń: 33
  • DSC05791.jpg
    DSC05791.jpg
    22,3 KB · Wyświetleń: 36
Witam się poniedzialkowo:tak::-) Kana i jak po wizycie u lekarza wszystko ok??:-) Marzycielka z chęcia obejrze;-) Blizniakii będziesz miala dzidziusiaa??:-) Landryneczkoo sorkaa:-D:-D twoj synek wyglada jak dziewcznnka:tak::tak: Patrzylam na zdjęcia myslalam ze jest czarny jak to Wlosii ale chyba po mamusi poszedł co???:-p:-pPatrysia sliczne ubranko...:tak::tak:

Hey

Wpadłam przekazać , że od dzisiaj do 8 maja od 15.55 - 16.00 bedą na TVP1 - 2 minutowe spoty z Warsztatów Pampers w , których uczestniczyliśmy :-)
Zapraszamy

P.S
Buziaczki dla Was:-)
Koniecznie będziemy ogladac i wypatrywać szczęsliwej mamuski:))))

A takie kupiliśmy Młodemu ubranko do chrztu:
Prześliczny,,,, będzie wyglądał jak prawdziwy boss:)))

Bliźniaki dzidziusia???czy ja czegos nie doczytałam????

A u nas już po wizycie u lekarza....no wiec zmian oskrzelowych nie ma jak na razie...ale mamy być czujni...dostalismy witaminke C, wapno i syropek Eurespal....a dodatkowo do noska psikać Otrivinem i woda morska.... na szczęście...teraz oby tylko było już LEPIEJ:)))

Czekam na deszcz u nas,a tu nic a nic.....przejasniło sie i bezchumne niebo tylko widac....misiek na nocke do pracy...jejku tak nie lubie byc sama...:zawstydzona/y:

ja jestem wsciekla na polska sluzbe zdrowia to co zrobili z moja mama... stwierdzili u niej zapalenie pluc wzieli do kielc do szpitala i tam leczyli i tak leczyli lekami ze moja mama dostala calkowitej niewydolnosci nerek od tych lekow i lekkiego zawalu serca... wiec wybacz ale ja nie mam zabardzo za co dziekowac i wyrazac sie pozytywnie o sluzbie zdrowia... widzac jak moja mama robi sobie 3 razy dziennie dializyy od 4 lat a ma dopiero 48 lat i dotad nie widziala swojego pierwszego wnuczka :-(:-( a mogla nawet umrzec... cudem ja odratowali w szpitalu w Warszawie...

Witam się poniedzialkowo:tak::-) Kana i jak po wizycie u lekarza wszystko ok??:-) Marzycielka z chęcia obejrze;-) Blizniakii będziesz miala dzidziusiaa??:-) Landryneczkoo sorkaa:-D:-D twoj synek wyglada jak dziewcznnka:tak::tak: Patrzylam na zdjęcia myslalam ze jest czarny jak to Wlosii ale chyba po mamusi poszedł co???:-p:-pPatrysia sliczne ubranko...:tak::tak:

:-D:-D:-D:-D no po mamusi tylko kolor bo ja jak bylam mala to do 6 roku zycia wloska na glowie nie mialam i po babci (mojej mamie)ma oczka :tak:niebieskie krolewskie jak to sie mowi:-D

Landryneczko tak mi przykro:-(Jestesmy z Tobą masz młodą mamusie:-):tak::-p Ja tez nie raz jak slysze w TV co ci lekarze wyprawiają to mam ochote ze sie tak wyraze ich wszytskich powybijac:-p bo tylko szkodzą :baffled: i do tego są bezkarni:szok: jeszcze raz zapytam Landryneczko mala poszla po tobie chyba nie:-p:-p

Dzwoneczko, ale sie przygotowałaś do zatrudnienia niani, czeka ją prawdziwe przesłuchanie:-D.

Ja też zazdroszcze tym z Was, które mają tylko jednego dzieciaczka i będą jeszcze miały, bo tak jak już tu nieraz pisałam uwielbiam być w ciąży, ale w mojej sytuacji już racezj się nie zdecyduję, trójeczka mi wystarczy.
Oj ja tez... Jak widze kobiety w ciazy to az mnie za serce sciska tak tesknie za brzuszkiem! tak im zazdroszcze:tak: Ja moze sie jescze zdecyduje na trzecie ale to najszybciej jak chlopcy obaj beda juz do podstawówki śmigac, wtedy zobaczymy czy bedzie nas stac na jeszcze jedno. Bo co z tego ze teraz mnie stac jak za 10 lat moze byc zupelnie inaczej. Narazie ja i Adrian jestesmy dosc mlodzi i na poczatku "kariery zawodowej", ktora róznie moze sie potoczyc.

dokladnie:tak: a jakby chcial sobie kupic pracujac za granica tam mieszkanie to rowniez musialby sie zapozyczyc na pol zycia:-(:-( moze i pensje sa wyzsze w niektorych dziedzinach ale ceny mieszkan rowniez winduja do gory i takie mamy bledne kolo.

a My jestesmy na etapie poszukiwania nowego mieszkania i juz mnie wszystko wkurza z tego powodu:-(:-( jak sobie pomysle o tych pielgrzymkach, ogledzinach echhhhhhhhhhhhhh a potem urzedy urzedy zalatwianie remont przeprowadzka :-(:-(:-( leniem jestem:-(:-( znalazlam cos niedaleko nas wiec przynajmniej zalatwimy ogledziny przy okazji spacerku:baffled::baffled::baffled::baffled:
A ja uwielbiam sie przeprowadzac, gdybym miala wystarczajaco kaski to bym sie mogla caly czas przeprowadzac a jak nie to chociarz remontowac:tak: Oczywiscie z wlasnego widzi mi sie a nie ze cos mnie do tego zmusza.

Witam poniedziałkowo;-)

My dzisiaj w domku siedzimy, bo pogoda się popsuła, słonka nie ma, wiatrzysko wieje:wściekła/y:

A miałam iść się rozejrzeć za jakąś leciutką spacerówką, bo tej mojej z 4 piętra jakoś nie chce się znosić:zawstydzona/y:

Miłego popołudnia wszystkim:tak:
Chyba wszedzie pogoda sie zepsula, mi to narazie pasuje bo do piatku chorzy w domu siedzimy;-)

Zdróweczka dla Mariczki!!!

U nas dzisiaj pogoda sie popsuła. Wprawdzie jeszcze nie pada, ale tak szaro-buro. Nic mi się nie chce.

Zaczęłam odpisywać na burzliwy słynny wątek z Opieki, ale wrodzone poczucie dobrej ogranizacji kazało mi się przenieść z tymi wywodami tutuj, bo przecież Opieka ma być od opieki, hihi.
Więc wklejam, co tam wypociłam:

Misiówka - Twój post potwierdza to, co napisałam już gdzieś powyżej, że nie chodzi o to, co mówimy, ale jak mówimy. Bo Twoja wypowiedź jest treścią i ideą bliska temu, co mówiła landryneczcka, ale głosisz swoje poglądy w sposób taktowny i nie obrażający nikogo. I chwała ci za to :tak:Jeśli wszyscy będziemy tak pisać, to nie będzie tu więcej takich nieporozumień, a za to bedziemy miały dyskusje z prawdziwego zdarzania - twórcze i pouczające :-D:tak:

sawka - zgadzam się z Tobą. Tyle, że myślę, że bycie patriotą wcale nie oznacza niedostrzegania wad swojego kraju. Wręcz przeciwnie, w dużej mierze oznaczać może także krytykę, ale konstruktywną, a nie agresywną i napastliwą.
I nie ma się co czarować, ze polska służba zdrowia, jak i zresztą wiele innych dziedzin życia, jak np. bliskie mi szkolnictwo, kuleje, ale nie można uogólniać, że wszystko w Polsce jest złe i do kitu, bo akurat fachowców wiele, w różnych dziedzinach mamy znakomitych i cenieni są na całym świecie. Tyle że faktycznie tutaj często mają kiepskie możliwości i to jest akurat smutne.

A co do emigracji... To bardzo osobista kwestia. Ja, choć czasem aż wrzeszczę z wściekłości na różne chore sytuacje, które się w PL zdarzają, nie wyjechałabym, bo bardziej niż komfort i wyższy standard życia cenię sobie, że jestem wśród bliskich i u siebie i tu czuję sie szczęśliwa. Ale jednocześnie doskonale rozumiem, dlaczego ludzie stąd wyjeżdżają i ukladają sobie życie gdzieś indziej.
I wiecie co? Fajnie, że na tym forum są ludzie o tak różnych poglądach i różnych życiowych doświadczeniach, przez to bycie z Wami tutaj jest takie fascynujące :tak:
Amen, zgadzam sie :tak: I brawo za wybór odpowiedniego wątku:sorry2:

reklama
Landryneczko tak mi przykro:-(Jestesmy z Tobą masz młodą mamusie:-):tak::-p Ja tez nie raz jak slysze w TV co ci lekarze wyprawiają to mam ochote ze sie tak wyraze ich wszytskich powybijac:-p bo tylko szkodzą :baffled: i do tego są bezkarni:szok: jeszcze raz zapytam Landryneczko mala poszla po tobie chyba nie:-p:-p

:-D:-D:-D:-D
znow piszesz ze mam coreczke :-D:-D:-D odpisalam ci ponizej
:-D:-D:-D:-D no po mamusi tylko kolor bo ja jak bylam mala to do 6 roku zycia wloska na glowie nie mialam i po babci (mojej mamie)ma oczka :tak:niebieskie krolewskie jak to sie mowi:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry