reklama

Grudniowe mamusie 2008

Landryneczko tak mi przykro:-(Jestesmy z Tobą masz młodą mamusie:-):tak::-p Ja tez nie raz jak slysze w TV co ci lekarze wyprawiają to mam ochote ze sie tak wyraze ich wszytskich powybijac:-p bo tylko szkodzą :baffled: i do tego są bezkarni:szok: jeszcze raz zapytam Landryneczko mala poszla po tobie chyba nie:-p:-p

my oddalismy sprawe do sadu ale co z tego juz 4 lata sie ciagnie sprawa i pewnie jescze dlugo bedzie...

reklama
Myslalam ze jak Wloch to i czarne oczy ma:tak::-):-p Mój maż caly czarny wlosy oczy ciemna karnacja i mala teraz po nim poszla a jak sie urodzila to miala po mamusi niebieskie:cool2::cool2:

4 LATA:szok::szok:LANDRYNECZKO wlasnie mówie ze tacy są bezkarni:angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry: Dostalam Twoja wiadomosc i odpisalam:tak:;-):-) wiecie co dzisiaj sie stalo jak szlam z mala na spacer podeszla do nas nasza pani doktor ktorej nie widzileismy od miesiaca aa moja mala strasznie do taty sie podbna zrobila a ona nie poznawszy mowi tak oo witam kochanie co ty tu za czarnulke masz czyje to malenstwo:sorry2::-D:-D:-DNormalnie smialam si,e calą droge do domu:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
4 LATA:szok::szok:LANDRYNECZKO wlasnie mówie ze tacy są bezkarni:angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry: Dostalam Twoja wiadomosc i odpisalam:tak:;-):-) wiecie co dzisiaj sie stalo jak szlam z mala na spacer podeszla do nas nasza pani doktor ktorej nie widzileismy od miesiaca aa moja mala strasznie do taty sie podbna zrobila a ona nie poznawszy mowi tak oo witam kochanie co ty tu za czarnulke masz czyje to malenstwo:sorry2::-D:-D:-DNormalnie smialam si,e calą droge do domu:-D

:-):-):-):-):-)

czesc dziewczyny

Bylismy z wynikami krwi u naszej pediatry i przy okazji prosiłam o zbadanie małego bo cos mi tak psika i kaszle. Dała do picia zelazo bo ma za mało hemoglobiny, a reszta ok. :tak:
Mój synek to chyba cały tata, po mnie ma tylko oczka (chociaż mój K spiera się, że po nim, to szczegół, że ma szaro-błekitne a ja ciemny niebieski i mały tez ciemny niebieski - no ale niech mu bedzie) no i krzywego małego paluszka u dłoni :-D.

Kana , Cyprysiowa Duuuuuzo zdrówka.

reklama
Witajcie dziewuszki :-)
tygrysku, a jakiego mieszkanka szukacie i w jakiej dzielnicy? My też myślimy o zmianie, ale dopiero jak wrócę do pracy, czyli po odchowaniu drugiego :-):-):-)
:-)
A takie kupiliśmy Młodemu ubranko do chrztu:
\\

ubranko sliczne:tak:
szukamy na retkini ewentualnie widzew. 3 pokoje gdyz wraz z pojawieniem sie filipa coraz wiecej miejsca potrzeba:-D:-D:-D myslimy o nowym od developera ale to dopiero by nas remont czekal:-(:-(:-(:-(

Oj ja tez... Jak widze kobiety w ciazy to az mnie za serce sciska tak tesknie za brzuszkiem! tak im zazdroszcze:tak: Ja moze sie jescze zdecyduje na trzecie ale to najszybciej jak chlopcy obaj beda juz do podstawówki śmigac, wtedy zobaczymy czy bedzie nas stac na jeszcze jedno. Bo co z tego ze teraz mnie stac jak za 10 lat moze byc zupelnie inaczej. Narazie ja i Adrian jestesmy dosc mlodzi i na poczatku "kariery zawodowej", ktora róznie moze sie potoczyc.

A ja uwielbiam sie przeprowadzac, gdybym miala wystarczajaco kaski to bym sie mogla caly czas przeprowadzac a jak nie to chociarz remontowac:tak: Oczywiscie z wlasnego widzi mi sie a nie ze cos mnie do tego zmusza.

cyprysiowa swiete slowa nigdy nie wiadomo co nas w zyciu czeka:-(:-( czlowiek sie meczy zeby dobre studia skonczycz ale nawet to nie jest pewniakiem aby w zyciu bylo z gorki i bez problemowo.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry