Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
aaaa jakkkkAgacia, ale męża przyszłego zostawisz w domu, nie no nie wygłupiaj się, hahahaha.

No kurna zgrzał się facecik, o co ci chodzi!! Mały striptizer rośnie ku radości mamusi, hihihi.

No kurna zgrzał się facecik, o co ci chodzi!! Mały striptizer rośnie ku radości mamusi, hihihi.

no to się uśmiałamMam nadzieję, że to tylko twoje łóżeczko cię wzywa "PRZYJDŹ, DOŚPIJ, DOŚPIJ!!"

ale jaja niezly urwisekApropo mojego syna. Budze się rano, patrzę a tam w łóżeczku majta mi goła girka , podchodze a mały nie dość, że wylazł zze spiwora to sciągnął spodenkii i lezy w samych bodach.

Ja juz z moim synem rozmawiałam i się zgodził, że zanim się zdecyduje na dziewczynę to najpierw mamusia musi obejrzec i zaakceptowac laseczkę. Nie ma ... mamusia zrobi selekcje![]()

No ja to zasłużona, juz raz miałam ten zaszczyt i teraz znowu, chyba podam Tygryska o molestowanieoj tam ja mam patelnie tylko dla zasuzonych nie kazdy moze dostapic tego zaszczytu spotkania sie z nia![]()
patelniąNiezły akrobata widze rosnieApropo mojego syna. Budze się rano, patrzę a tam w łóżeczku majta mi goła girka , podchodze a mały nie dość, że wylazł zze spiwora to sciągnął spodenkii i lezy w samych bodach.