blizniaki2000
Fanka BB :)
No to ja już sobie rezerwuje urlopHehe. Mamuśka sala jest duża, wię c się zmieścimy
![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No to ja już sobie rezerwuje urlopHehe. Mamuśka sala jest duża, wię c się zmieścimy
![]()

. Witam piątkowo
Ja od wczoraj chodzę wkur... tak, że głowa mała, kilka dni temu zamówiłam etiaxil (2szt.) przelałam kasę, a towaru nie ma
, napisali mi z allegro, że zawiesili konto tej lasce, a teraz widzę, że wyrolowała tak ponad 80 osób !!!!!!!!!
masakra, straciłam zaufanie do allegro, byłam tam nowa :--
-(a tu na dzień dobry mnie wyh....
:-
-(
no to suuuuuuuuuper:-):-):-)
No to będzie zabawaNo to ja już sobie rezerwuje urlop![]()

no rozumiem ciebie, bo jak przypominam swoje przygotowania do ślubu, to byłam tak zmęczona i zestresowana, ze nic mi się nie chciałoNo to będzie zabawa
A swoją drogą to chciałabym zeby juz było po !![]()

dzien dobryyyyyyyyyyyyyyyyy. My pospalismy do 9 tzn ja Filip jeszcze spi

wiec tak: wróciłam już do domku, byłam grzeczna:-), studenci również byli grzeczni, pisaliśmy, czytaliśmy i rozmawialiśmy in English:-)

Pooooooobuuuuuudka śpiochy!!!!!!!!!!!!!!!!:-)
![]()

Witam piątkowo
Ja od wczoraj chodzę wkur... tak, że głowa mała, kilka dni temu zamówiłam etiaxil (2szt.) przelałam kasę, a towaru nie ma
, napisali mi z allegro, że zawiesili konto tej lasce, a teraz widzę, że wyrolowała tak ponad 80 osób !!!!!!!!!
masakra, straciłam zaufanie do allegro, byłam tam nowa :--
-(a tu na dzień dobry mnie wyh....
:-
-(

ale moze cholera cos sie stalo laska trafilam do szpitala czy cos

tak a ty zato wieloryb bo patelnie uzyje!!!!!Agaciu, zycze miłego oglądania, napeweno cos ślicznego wybierzesz, bo jesteś zgrabna, fajna laseczka
ja wczoraj latałam po sklepach bo chciałam cos na komunie kupic i nietstey nic mi sie nie podobało, załamałam sie i jestem na siebie wkurzona, ze nic nie umiem wybrac![]()

jestes super dupa i napewno cos sobie kupisz

no to gratulacje kochana, tylko pamietaj ze sala musi MEGA DUUUUUUZA, bo jak wszytskie grudnioweczki wpadna, to dopiero bedzie sie dzialo:-):-):-)