Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

, musiałam dać cyca, bo był wielki krzyk, ale mała jeszcze sobie pospała, właśnie się budzi, a ja już nie mogłam zasnąć

pojde sobie zrobia kawe z mlekiem, czyli mleko z kawa

, teraz śpi u babci, a ja pracuje.

, kilka dni temu zamówiłam etiaxil (2szt.) przelałam kasę, a towaru nie ma 

, napisali mi z allegro, że zawiesili konto tej lasce, a teraz widzę, że wyrolowała tak ponad 80 osób !!!!!!!!!

:-
)
.
. I planuje małe zakupy, no i pozwiedzanie wreszcie "salonów slubnych"
.oooooooooooo, salonów ślubnych, czy my o czymś nie wiemy????????I ja juz się melduję !
Noc miałam nieciekawą. Mateusz co chwilke się budził, marudził. On juz wyspany o 6:00 a ja nie moge upatrzec na oczy.
Edee może towar jednak przyjdzie, a jak nie to masz prawo pisać do allegro o zwrot kasy. A ta laska moze miec sprawe w sądzie założoną, bo taki jest regulamin allegro.
Bliźniaki miłej pracy i niech dzien szybko zleci ( w parcy oczywiście)
U nas chyba bedzie dzisiaj ładnie na dworze. Na razie świeci słoneczko, ale zobaczymy co dalej pogoda przyniesie. Niby ma dzisiaj padać.
Jutro jadę do fryzjerki :-), mam nadzieje tylko, że mi wszystkie włosy nie wypadną od farbowanie. I planuje małe zakupy, no i pozwiedzanie wreszcie "salonów slubnych"
.