reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Agacia, ja dostałam meila od obsługi allegro, że mogę sprawę zgłosić na policje, lub do sądu, nic o tym nie wiem, że allegro może zwrócić mi kasę :confused:, a da się tak :confused::confused: skoro ona tyle osób oszukała :confused:

Agacia, ja dostałam meila od obsługi allegro, że mogę sprawę zgłosić na policje, lub do sądu, nic o tym nie wiem, że allegro może zwrócić mi kasę :confused:, a da się tak :confused::confused: skoro ona tyle osób oszukała :confused:
chodziło mi o to, że zgłaszac sprawe na allegro i oni muszą coś z tym zrobic, ale widzę ze juz cie poinformowali i ręce umywają. A dzwoniłas do niej?

Agaciu, zycze miłego oglądania, napeweno cos ślicznego wybierzesz, bo jesteś zgrabna, fajna laseczka
ja wczoraj latałam po sklepach bo chciałam cos na komunie kupic i nietstey nic mi sie nie podobało, załamałam sie i jestem na siebie wkurzona, ze nic nie umiem wybrac:wściekła/y:

Agaciu, zycze miłego oglądania, napeweno cos ślicznego wybierzesz, bo jesteś zgrabna, fajna laseczka
ja wczoraj latałam po sklepach bo chciałam cos na komunie kupic i nietstey nic mi sie nie podobało, załamałam sie i jestem na siebie wkurzona, ze nic nie umiem wybrac:wściekła/y:
Blizniaki dziękuję, ale ze mną będzie to samo. Na pewno nic nie znajdę, bo ja to niezdecydowana jestem :dry: i potem sie wkurzam no i po zakupach.

No bo ja z tych bezbożnych :dry:. A slub juz mamy w planach od lutego 2008 i dopiero sala jest na 10 października. Więc będę musiała juz coś poszukiwać, a jak zostanie mi krawcowa to juz czas wielki, bo mi nic nie uszyje :baffled:.
no to gratulacje kochana, tylko pamietaj ze sala musi MEGA DUUUUUUZA, bo jak wszytskie grudnioweczki wpadna, to dopiero bedzie sie dzialo:-):-):-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry