mamusia2008
mamusia Karolinki
ooooooooo, tygrysica się obudziła i już z patelnia biega

wiec uważajcie mamuśki

wiec uważajcie mamuśki

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ooooooooo, tygrysica się obudziła i już z patelnia biega
wiec uważajcie mamuśki![]()

acha, no to dobrze, bo do zasuszonych nie nalezę, wiec patelnia nie dostane, a poza tym będzie za mała, bo takiego wieloryba jak ja ciężko pokonać:-)oj tam ja mam patelnie tylko dla zasuzonych nie kazdy moze dostapic tego zaszczytu spotkania sie z nia![]()
Mamusia no!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!acha, no to dobrze, bo do zasuszonych nie nalezę, wiec patelnia nie dostane, a poza tym będzie za mała, bo takiego wieloryba jak ja ciężko pokonać:-)

oj ide zrobic kawe gdyz ja bez kawy to nie funkcjonuje :-

.Mamusia no!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!oj ide zrobic kawe gdyz ja bez kawy to nie funkcjonuje :-
-( oooooooo jakies glosy slysze z lozeczka
![]()
Kana no nie wiem czy taką piekna, z ta moja oponką na brzuchu, ale podobno suknie slubne potrafia wszystkie niedoskonałości zamaskować.

dziewczyno, jakie niedoskonałości, ty jesteś szczuplitutka, smukliutka i w ogule, nie gadaj mi tutaj bzdur, dobrze ze ja już mialam slub, bo dla mnie to musieliby nie tylko suknie , a jeszcze gorset szyc na zamowienieZozakoza wracaj do zdrówka .... no i wpadaj na weselicho
Bliźniaki no my juz sale mamy zarezerwowaną od lutego 2008 a orkiestre od lipca 2008. Został fotograf i najgozej nam to idzie.
Kana no nie wiem czy taką piekna, z ta moja oponką na brzuchu, ale podobno suknie slubne potrafia wszystkie niedoskonałości zamaskować.
Hehe no mam nadzieje ze gorsecik pomoze.Mam nadzieję, że to tylko twoje łóżeczko cię wzywa "PRZYJDŹ, DOŚPIJ, DOŚPIJ!!"
Agacia - wyluzuj gorset ci wszystko zatuszuje i będziesz wyglądać jak ta bogini, pan młody nie uwierzy własnym patrzałkom!
.no właśnie, zgadzam się z tobą KanaAgacia...nie drażnij lwahahaha wariatko kochana....sliczny masz brzuszek
. a jeszcze piękniejsze to co z niego wyszło
![]()