reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
No właśnie, u nas też ząbkowanie na całego, potwierdzone przez pediatrę zresztą. Dziąsełka twarde, spuchnięte, łapy ciągle w buzi i marudzenie okropne. Agaciu - jak już ząbki będą na wierzchu, choć troszkę, to wtedy juz to dziecka nie boli, najgorszy etap właśnie wtedy, kiedy nie widać, a boli

fasolkamaria - no niezła gigantka! Takie akrobacje :-DMoja ostatnio omal nie wylądowała z wózka na trawie, bo ją braciszek przewiózł...;-)
Pytia ja juz sama nie wiem, Mateuszek ma takie wypukłe dziąsła, tak że widać pod nimi ząbki, ale nie są na wierzchu, i nie wiem czy to juz coś się dzieje czy po prostu dzieci tak mają. Takie wypukłe ma na dole dwie kreseczki, tam gdzie ząbki. Ale namąciłam :dry:.

Hehe no braciszek chciał pokazać malutkiej jak się jeździ terenowo :-D.

Witam :-)Cały dzien po za domem zakupy tesciowie spacerek it:-) przed godziną wrpcilismy nie chce nam sie w taki upal w domu siedziec:-D:-p Julka juz padla nawet mleczka nie wypila pewnie będzie pobudka w nocy:dry::dry: Męzulek do pracy pojechal a ja wpadlam do was ....:-) Tygrysek straszna tragedia tak Mi szkoda tej Twojej kolezanki:-(:-(:-(:-( Ale napewno jej sie uda trzymam kcicuki:tak:Wczoraj bylam u lekarza bo mam jakąs wysypke na ciele od plynow do kapieli to kazal mi sie myc szarym mydlem albo dziecinnym delikatnym wybralam to drugie i wiecie ze mi pomoglo Julki mydelko:-):-):tak::tak::tak: Co do kosmetykow to My jestesmy na Oriflame jestem bardzo zadowolona:tak::-):-) Nie raz tam avon ale to rzadko ;-) Juliii wyszedl jeden ząbek:-p:-p:-) Mam jednozębną coree:-D:-D

Hejka, ja ostatnio nie nadążam za wami, hehehe.

Dzisiaj mój niedobry mąż wybył do kina, a ja sama z laseczkami... Inka dopiero usnęła, a ja zasiadłam przed małym ekranem z lodzikami!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry