tygrysek82
Fanka BB :)
wyrazamy ttylko pamietaj ze jak tylko wrocisz do domku to odrazu masz sie nam zameldowac gdzie bylas co robilas i z kimwiec wyrażacie zgodę?obiecuje ze będę o was myśleć:-)

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wyrazamy ttylko pamietaj ze jak tylko wrocisz do domku to odrazu masz sie nam zameldowac gdzie bylas co robilas i z kimwiec wyrażacie zgodę?obiecuje ze będę o was myśleć:-)

ohohohoho, i nawet co robiłam, no dobra, przed wami nie mam tajemnic:-)wszystko powiemwyrazamy ttylko pamietaj ze jak tylko wrocisz do domku to odrazu masz sie nam zameldowac gdzie bylas co robilas i z kim![]()
Pytia ja juz sama nie wiem, Mateuszek ma takie wypukłe dziąsła, tak że widać pod nimi ząbki, ale nie są na wierzchu, i nie wiem czy to juz coś się dzieje czy po prostu dzieci tak mają. Takie wypukłe ma na dole dwie kreseczki, tam gdzie ząbki. Ale namąciłamNo właśnie, u nas też ząbkowanie na całego, potwierdzone przez pediatrę zresztą. Dziąsełka twarde, spuchnięte, łapy ciągle w buzi i marudzenie okropne. Agaciu - jak już ząbki będą na wierzchu, choć troszkę, to wtedy juz to dziecka nie boli, najgorszy etap właśnie wtedy, kiedy nie widać, a boli
fasolkamaria - no niezła gigantka! Takie akrobacjeMoja ostatnio omal nie wylądowała z wózka na trawie, bo ją braciszek przewiózł...;-)
.
.
Julka juz padla nawet mleczka nie wypila pewnie będzie pobudka w nocy
Męzulek do pracy pojechal a ja wpadlam do was ....:-) Tygrysek straszna tragedia tak Mi szkoda tej Twojej kolezanki:-
Wczoraj bylam u lekarza bo mam jakąs wysypke na ciele od plynow do kapieli to kazal mi sie myc szarym mydlem albo dziecinnym delikatnym wybralam to drugie i wiecie ze mi pomoglo Julki mydelko:-):-)

Co do kosmetykow to My jestesmy na Oriflame jestem bardzo zadowolona
:-):-) Nie raz tam avon ale to rzadko ;-) Juliii wyszedl jeden ząbek
:-) Mam jednozębną coree

wiec tak: wróciłam już do domku, byłam grzeczna:-), studenci również byli grzeczni, pisaliśmy, czytaliśmy i rozmawialiśmy in English:-)wyrazamy ttylko pamietaj ze jak tylko wrocisz do domku to odrazu masz sie nam zameldowac gdzie bylas co robilas i z kim![]()