Madzienka
Mama Julci i Lenki
A kuku tu jestem![]()
Nareszcie!!!!!!!!

A tak w ogóle to co to za znikanie bez poinformaowania nas

jakies wycieczki....Żeby mi to było ostatni raz!!!!!!!

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A kuku tu jestem![]()

jakies wycieczki....

Ostatnio jak bylismy na spacerku to spotkalam kolezanke. Bidulka mialaby dziecko w wieku Filipka ale w 5 miesiacu wywolali jej porod bo dziecko nie mialoby szans na przezycie ( nia mialo nereczke raczki i jeszcze cos z serduszkiem bylo:-() Widzialam jak patrzyla sie na Filipka i miala szkliste oczy jak odchodzila to ukradkiem ocierala lzy zrobilo mi sie tak bardzo jej szkoda, jakie to zycie niesprawiedliwe:--( bidulka stara sie juz od kilku lat o dzidzie i jak zaszla to taka tragedia:-
-
-
-
-(

tygrysku, ciesz sie ze spi, bo moja marudzi caly dzien, juz nie mam sily, ale tatus juz wrocil, wiec niech sie zajmuje dzieckiem, a ja zaraz uciekam, bo mam angielski i studenciki czekajaA moje dziecko zamiast sie przywitac z dawno niewidzianą mamunią to co robi?????? spiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:--
-
-
-
-(
Obiecuję poprawe i zapewniam że od dzis nawet o wyjsciu do warzywniaka bede informowała na forum:-):-):-)Nareszcie!!!!!!!!
A tak w ogóle to co to za znikanie bez poinformaowania nasjakies wycieczki....
Żeby mi to było ostatni raz!!!!!!!![]()
trzymamy cie za słowo:-)Obiecuję poprawe i zapewniam że od dzis nawet o wyjsciu do warzywniaka bede informowała na forum:-):-):-)
dokladnie :-Najgorsze że w naszym kraju w żaden sposób nie potrafia pomóc takim kobietom....![]()
Boze niech juz te zęby wychodzą bo ja zwariuje![]()
Madzienko, moze mój mały tez ma ten skok rozwojowy. juz sama nie wiem, dziasełka juz ma takie wysadzone, widac pod nimi ząbki, ale jeszcze nie są na wierzchu, wiec sama nie wiem. A jak jest u was z tymi ząbkami, tez sa takie dziąsełka w miejscu zabka "wypięte"?
Moja ostatnio omal nie wylądowała z wózka na trawie, bo ją braciszek przewiózł...;-)o bardzo dobrze i tak powinno byc przed kazdym opuszczeniem domu trzeba poinformowac nas na forum czy wyrazamy na to zgodetygrysku, ciesz sie ze spi, bo moja marudzi caly dzien, juz nie mam sily, ale tatus juz wrocil, wiec niech sie zajmuje dzieckiem, a ja zaraz uciekam, bo mam angielski i studenciki czekaja

;-);-);-);-)wiec wyrażacie zgodę?obiecuje ze będę o was myśleć:-)o bardzo dobrze i tak powinno byc przed kazdym opuszczeniem domu trzeba poinformowac nas na forum czy wyrazamy na to zgode;-);-);-);-)
a tak powaznie to dobrze ze nic sie nie stalo uffffffffffff a jaki masz lezaczzek ze tak sie przechylil?????