Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

a teraz śpi w łożeczku babicha
, strasznie ten czas leci
. Szkoda że niemoge być na zjeździe grudnioweczek:-( bo taka okazja może się nie powtórzyć
.

, halo pobudka:-):-):-):-):-)ooooooo, obudziłam kokusie, a gdzie reszta??//mamuski wstawać, do roboty, tydzień nowy się zaczyna, ja tez juz wstawilam pranie-heheheSkoro dziś mamusia budzi to ja juz się melduję:-). Dzień dobry kochane. Dzisiaj wyjątkowo długo sobie pospałysmy bo dopiero o wpółdo ósmej zwlokłam się z wyrkai już nawet pranie nastawiłam taka jestem pracowita
![]()
mój wychodzi 7.30 wiec o 7.20 zawsze daje kawkę, chyba ze obudzi się o 7.30 to już pędzi do pracy i wtedy nie mam kawki:-(no i dobrze ze nie wstajesz,a po co?nam należy się odpoczynek, co nie?Mamusia ale masz dobrze. Mój jak by mi zrobił kawę do łóżka to by była już lodowata bo on o piątej z domci wychodzi. Kiedyś to mu nawet wstawała śniadanka robic ale potem się zbuntowałam i w tym czasie przewracam się na drugi bok![]()

, tylko my dwie ranne ptaszki

do tgo jeszcze pracowite:-)no i widzisz, kokusia, nikt nie chce wstawac, tylko my dwie ranne ptaszki
do tgo jeszcze pracowite:-)
ja też już nie śpie ;-)
, tylko nadrabiam meeega zaległości weekendowe 
, czy Wy sumienia nie macie dla pozostałych mamuś babeczki 

, pojechałam grillować, a tu co po powrocie zastałam!, tyle stron naklikałyście, że głowa mała