Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pynia leży na kocu na podłodze i obserwuje pokój bo ma przerwę od szaleństw z zabawkami .A widzisz Edee bo nas nie wolno zaniedbywacSama czasem przez to przechodziłam więc teraz nie ma bata i kilka razy dziennie chociaż zaglądam coby zaległości nie miec;-)

oj na kawe mi ochoty narobilyscie ale nawet z lozkka mi sie nie chcd zwlec:-

to może pozniej i ja czegos poszukam albo chociaz pralke wlacze zebym gorsza nie byla

Kochana jak sie dorobisz takiej rodzinki jak ja, to nie bedziesz musiała specjalnie szukac, co by do pralki włożyc, u mnie bez szukania minimum 2 prania dziennieco Wy macie dziś z tym praniem?????to może pozniej i ja czegos poszukam albo chociaz pralke wlacze zebym gorsza nie byla
![]()

no widzisz tygrysku, poniedziałek trzeba zacząć od prania ---hehehehe, czyli trzeba pokazać ze coś się robi, a juz nie wspominam ile razy dziennie wynosze smieci:-)co Wy macie dziś z tym praniem?????to może pozniej i ja czegos poszukam albo chociaz pralke wlacze zebym gorsza nie byla
![]()