tygrysek82
Fanka BB :)
oj tam przynajmniej Ci sie nie nudziKochana jak sie dorobisz takiej rodzinki jak ja, to nie bedziesz musiała specjalnie szukac, co by do pralki włożyc, u mnie bez szukania minimum 2 prania dziennie![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
oj tam przynajmniej Ci sie nie nudziKochana jak sie dorobisz takiej rodzinki jak ja, to nie bedziesz musiała specjalnie szukac, co by do pralki włożyc, u mnie bez szukania minimum 2 prania dziennie![]()

Lecę pranie wstawićno widzisz tygrysku, poniedziałek trzeba zacząć od prania ---hehehehe, czyli trzeba pokazać ze coś się robi

hmmmmmmmm to ja gorsza byc nie moge :-):-)tez lece i przy okazji kawusie sobie do lozeczka przynioseLecę pranie wstawić![]()

Oj skąd ja to znamKochana jak sie dorobisz takiej rodzinki jak ja, to nie bedziesz musiała specjalnie szukac, co by do pralki włożyc, u mnie bez szukania minimum 2 prania dziennie![]()
Ja też codziennie muszę prac bo przy moich brudaskach to by mnie brudne pranie z łazienki wygoniło.Witam mamuśki,
po 10-cio dniowej wyprawie na Podkarpacie. Byłam u moich rodziców w Stalowej Woli pierwszy raz z Tomkiem:-). Małemu pasowało wiejskie powietrze, bo spał dwie godzinki przed południem i trzy popołudniu :-).
Pierwszego maja wyrżnął mu się pierwszy ząbek:-)
Sto lat dla wszystkich solenizantów!!!!
Zobacz załącznik 133246

tygrysku, to ty jeszcze w łóżeczku jesteś, olaboga:-):-):-)hmmmmmmmm to ja gorsza byc nie moge :-):-)tez lece i przy okazji kawusie sobie do lozeczka przyniose![]()
i my gratulujemy pierwszego ząbka:-)Kingus gratuluje pierwszego ząbka![]()
tygrysku, to ty jeszcze w łóżeczku jesteś, olaboga:-):-):-)