tygrysek82
Fanka BB :)
oj tam przynajmniej Ci sie nie nudziKochana jak sie dorobisz takiej rodzinki jak ja, to nie bedziesz musiała specjalnie szukac, co by do pralki włożyc, u mnie bez szukania minimum 2 prania dziennie![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
oj tam przynajmniej Ci sie nie nudziKochana jak sie dorobisz takiej rodzinki jak ja, to nie bedziesz musiała specjalnie szukac, co by do pralki włożyc, u mnie bez szukania minimum 2 prania dziennie![]()

Lecę pranie wstawićno widzisz tygrysku, poniedziałek trzeba zacząć od prania ---hehehehe, czyli trzeba pokazać ze coś się robi

hmmmmmmmm to ja gorsza byc nie moge :-):-)tez lece i przy okazji kawusie sobie do lozeczka przynioseLecę pranie wstawić![]()

Oj skąd ja to znamKochana jak sie dorobisz takiej rodzinki jak ja, to nie bedziesz musiała specjalnie szukac, co by do pralki włożyc, u mnie bez szukania minimum 2 prania dziennie![]()
Ja też codziennie muszę prac bo przy moich brudaskach to by mnie brudne pranie z łazienki wygoniło.Witam mamuśki,
po 10-cio dniowej wyprawie na Podkarpacie. Byłam u moich rodziców w Stalowej Woli pierwszy raz z Tomkiem:-). Małemu pasowało wiejskie powietrze, bo spał dwie godzinki przed południem i trzy popołudniu :-).
Pierwszego maja wyrżnął mu się pierwszy ząbek:-)
Sto lat dla wszystkich solenizantów!!!!
Zobacz załącznik 133246

tygrysku, to ty jeszcze w łóżeczku jesteś, olaboga:-):-):-)hmmmmmmmm to ja gorsza byc nie moge :-):-)tez lece i przy okazji kawusie sobie do lozeczka przyniose![]()
i my gratulujemy pierwszego ząbka:-)Kingus gratuluje pierwszego ząbka![]()
tygrysku, to ty jeszcze w łóżeczku jesteś, olaboga:-):-):-)