reklama

Grudniowe mamusie 2008

Już doszło Mei Tai i jest ZAJEFAJNE ! Zero bólu pleców i dziecko zadowolone a to najważniejsze. Wieczorem wstawię foteczki :-)

reklama
Dziewczyny, oczywiście, że Was podczytuję :-) Dziękujemy za gratulacje :-)
U nas sytuacja wygląda tak, zaczynam 6tc :tak:. Ciąża była planowana, staraliśmy się o drugie maleństwo, chcieliśmy w krótkim czasie odchować dwójkę. Choć nie myślałam, że tak szybko nam się uda, w końcu niektóre pary starają się latami, ale widać jesteśmy szczęściarzami :-) Jestem bardzo szczęśliwa, w środę mam pierwsze USG i już nie mogę się doczekać. Między moją Julką a drugim dzidziuśkiem będzie rok różnicy, może to i mało, ale cieszymy się niezmiernie :-)

a ja dopiero co jem śniadanie:-p:-p, nie miałam czasu wcześniej, bo miałam korepetycje:cool2::cool2:, teraz siedzimy sobie z niunka na tarasie, czyli ja siedzę z laptopem i talerzem:sorry2::sorry2::sorry2:, a niunka w wozeczku cos tam gaworzy;-);-);-)

Dziewczyny, oczywiście, że Was podczytuję :-) Dziękujemy za gratulacje :-)
U nas sytuacja wygląda tak, zaczynam 6tc :tak:. Ciąża była planowana, staraliśmy się o drugie maleństwo, chcieliśmy w krótkim czasie odchować dwójkę. Choć nie myślałam, że tak szybko nam się uda, w końcu niektóre pary starają się latami, ale widać jesteśmy szczęściarzami :-) Jestem bardzo szczęśliwa, w środę mam pierwsze USG i już nie mogę się doczekać. Między moją Julką a drugim dzidziuśkiem będzie rok różnicy, może to i mało, ale cieszymy się niezmiernie :-)
Między mna a moim bratem też jest rok różnicy, ja 5 października a on 9 października za rok. dasz rade, a dzieciaki będa mie dobry kontakt. Jeszcze raz życze wszystkiego dobrego i melduj sie czasem co u Was i jak brzusio rosnie:-)

U nas coś się chmurzy i nie wiem co z popołudniowym spacerkiem:sorry2:
Poza tym jestem zła, bo w niedziele jedziemy na Komunię syna siostry mojego R., a ja nie mam co na siebie włożyć, co gorsza nic nie mogę sobie znaleźć:-( Nie wiem czy nie ma nic fajnego w tych sklepach, czy to ja jakieś wygórowane wymagania mam:-D

Martusia, napewno coś znajdziesz, ja też wyklinałam ze nic na mnie nie ma, a poszłam na zakupy z mamą i udało mi sie zakupic kreację.

Mamusia, ja też popijam kawke, tylko nie na tarasie, a w pracy niestety:sorry2:.

Dunia, szybkiego załatwienia formalnosci zyczę.
A z tym gostkiem to masz racje, ktoś jego tak powinien pokręcic, az pawie by latały

Między mna a moim bratem też jest rok różnicy, ja 5 października a on 9 października za rok. dasz rade, a dzieciaki będa mie dobry kontakt. Jeszcze raz życze wszystkiego dobrego i melduj sie czasem co u Was i jak brzusio rosnie:-)

Ja też wierzę w to, że dam radę. Zawsze do roboty mogę zagonić męża :-D A że umię super zając się Julką to będę go wykorzystywać :tak: Będę się meldować ;-) I jeszcze raz dziękujemy.

U nas coś się chmurzy i nie wiem co z popołudniowym spacerkiem:sorry2:
Poza tym jestem zła, bo w niedziele jedziemy na Komunię syna siostry mojego R., a ja nie mam co na siebie włożyć, co gorsza nic nie mogę sobie znaleźć:-( Nie wiem czy nie ma nic fajnego w tych sklepach, czy to ja jakieś wygórowane wymagania mam:-D
nic nie ma :-(:-( ja tez ostatnio chodzila zrobilam zakupy ale tak bez przekonania pokupilam rzeczy:-(nawet z zarze a juz o h&m nie wspomne:-(:-( moze gust mi sei zmienil i nie znam sie na modzie:confused::confused:

reklama
Kigna - ogromne gratulacje z okazji pierwszego ząbala!

dagulla, pisz pisz, na początek co u was!

Zapominajka - o proszę, i wy już uzębieni! Szałowo, gratulacje!

martusia - kciuki trzymam!!

BlachWizard - wielkie gratulacje, dbaj o fasolkę rybko i oczywiście o siebie! Całusek!

A ja dziś od samego rana zaiwaniam, jakbym miała w dupce ruski motorek. Już zrobiłam pranie, wyszorowałam zabawki Michaliny (bez małą 2 godziny charówki!) i zrobiłam prasowanie (trzy pralki, matko boska jak ja to zrobiłąm to nie wiem). Misia dziś wstała chora, pewnie dlatego, że po szaleństwie na piłeczkach Robert z nią poszedł na chgwilę nad morze, a tam okropnie wiało, teraz harczy przeraźliwie, więc nie poszła do przedszkola, a ja mam dzięki temu pełne ręce roboty.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry