M
marzycielka
Gość
Już doszło Mei Tai i jest ZAJEFAJNE ! Zero bólu pleców i dziecko zadowolone a to najważniejsze. Wieczorem wstawię foteczki :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. Ciąża była planowana, staraliśmy się o drugie maleństwo, chcieliśmy w krótkim czasie odchować dwójkę. Choć nie myślałam, że tak szybko nam się uda, w końcu niektóre pary starają się latami, ale widać jesteśmy szczęściarzami :-) Jestem bardzo szczęśliwa, w środę mam pierwsze USG i już nie mogę się doczekać. Między moją Julką a drugim dzidziuśkiem będzie rok różnicy, może to i mało, ale cieszymy się niezmiernie :-)
, nie miałam czasu wcześniej, bo miałam korepetycje
, teraz siedzimy sobie z niunka na tarasie, czyli ja siedzę z laptopem i talerzem

, a niunka w wozeczku cos tam gaworzy;-);-);-)Między mna a moim bratem też jest rok różnicy, ja 5 października a on 9 października za rok. dasz rade, a dzieciaki będa mie dobry kontakt. Jeszcze raz życze wszystkiego dobrego i melduj sie czasem co u Was i jak brzusio rosnie:-)Dziewczyny, oczywiście, że Was podczytuję :-) Dziękujemy za gratulacje :-)
U nas sytuacja wygląda tak, zaczynam 6tc. Ciąża była planowana, staraliśmy się o drugie maleństwo, chcieliśmy w krótkim czasie odchować dwójkę. Choć nie myślałam, że tak szybko nam się uda, w końcu niektóre pary starają się latami, ale widać jesteśmy szczęściarzami :-) Jestem bardzo szczęśliwa, w środę mam pierwsze USG i już nie mogę się doczekać. Między moją Julką a drugim dzidziuśkiem będzie rok różnicy, może to i mało, ale cieszymy się niezmiernie :-)

.Między mna a moim bratem też jest rok różnicy, ja 5 października a on 9 października za rok. dasz rade, a dzieciaki będa mie dobry kontakt. Jeszcze raz życze wszystkiego dobrego i melduj sie czasem co u Was i jak brzusio rosnie:-)
A że umię super zając się Julką to będę go wykorzystywać
Będę się meldować ;-) I jeszcze raz dziękujemy.nic nie ma :-U nas coś się chmurzy i nie wiem co z popołudniowym spacerkiem
Poza tym jestem zła, bo w niedziele jedziemy na Komunię syna siostry mojego R., a ja nie mam co na siebie włożyć, co gorsza nic nie mogę sobie znaleźć:-( Nie wiem czy nie ma nic fajnego w tych sklepach, czy to ja jakieś wygórowane wymagania mam![]()

a ja myślałam ze to tylko na mnie wieloryba nic niema :-(, a to i na was modeleczki nic niema?????nic nie ma :--( ja tez ostatnio chodzila zrobilam zakupy ale tak bez przekonania pokupilam rzeczy:-(nawet z zarze a juz o h&m nie wspomne:-
-( moze gust mi sei zmienil i nie znam sie na modzie
![]()