reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
a ja myślałam ze to tylko na mnie wieloryba nic niema :-(, a to i na was modeleczki nic niema?????
Słuchaj no mamuska Ty to kiedys za tego wieloryba dostaniesz czymś twardym !!! :angry::angry::-D
Kigna - ogromne gratulacje z okazji pierwszego ząbala!

dagulla, pisz pisz, na początek co u was!

Zapominajka - o proszę, i wy już uzębieni! Szałowo, gratulacje!

martusia - kciuki trzymam!!

BlachWizard - wielkie gratulacje, dbaj o fasolkę rybko i oczywiście o siebie! Całusek!

A ja dziś od samego rana zaiwaniam, jakbym miała w dupce ruski motorek. Już zrobiłam pranie, wyszorowałam zabawki Michaliny (bez małą 2 godziny charówki!) i zrobiłam prasowanie (trzy pralki, matko boska jak ja to zrobiłąm to nie wiem). Misia dziś wstała chora, pewnie dlatego, że po szaleństwie na piłeczkach Robert z nią poszedł na chgwilę nad morze, a tam okropnie wiało, teraz harczy przeraźliwie, więc nie poszła do przedszkola, a ja mam dzięki temu pełne ręce roboty.
Kurde Misiówka zdradz mi ta tajemnicę jak Ty to robisz, u mnie lezy jedna pralka prania i woła do mnie ... uprasuj nas !!! Ale ja jestem twarda ! :-D
DZIEWCZYNY PROSZE POWPISUJCIE SIE NA LISTE. MUSZE DAC TEMU Z ŁOWICZA ZNAC ILE NAS BEDZIE ...

TAK POZA TYM DZIEŃ DOBRY :tak:
Cyprysiowa Ty nasza kochaniutka, najwspanalsza na swiecie i w ogole naj naj naj ... Ja ci dam odpowiedź wieczorem . Mogę , mogę ??

Agacia - jak cie pranie zacznie atakować to zmiękniesz, moja sterta 2 razy robiła zamach na moje życie, w końcu bałam się koło niej przejść i pomyślałam, trudno, albo ona, albo ja!!

Witam popołudniowo. Tygrysku ja nie wiem co Ty do tej kawy dosypałas ale ja latam dzisiaj jak mały robocik. Już robię trzecie pranie. Byłam z dziewczynami trzy godzinki na dworku. Dokańczam robic obiadek dla Martynki i jeszcze cały domek wysprzątałam. A no i od dzisiaj zaczynam walczyc z tłuszczem. Do tej pory wypiłam tylko kawkę i podjadłam trochę Natalce jabłka z winogronami. A teraz gotuję sobie marchewkę i pierś z kurczaka na parze.
Agacia ja już Ci kiedys pisałam-dawaj to prasowanie do mnie. Chętnie Cię wyręczę bo moje jeszcze nie wyschło i narazie mi się nudzi;-)
A właśnie Blizniaku nasz kochany jak tam komunia bo o ile mnie pamięc nie myli to miałaś wczoraj?
I Madzienki cos nie widzę:dry:
Mamusia a Ty nie gadaj głupot. Jak chcesz zobaczyc prawdziwago wieloryba to zapraszam do mnie;-)

Dunia, ale Ci zazdroszczę, ze jeszcze tyle wolnego przed Toba:zawstydzona/y:.

Kokusia, komunia za 2 tygodnie 24 maja, tak jak chrzciny u Fasolki:-)
Jak Agacia jeszcze Ci tego prania nie podrzuciła, to moze ja ją ubiegnę i dam swoje:szok::-D

Witajcie poniedziałkowo mamuski...

Nie wiem ile zdążę napisać bo jula dzisiaj wyjątkow marudna...:-(:-(:-(mam nadzieje ze to nie za sprawą tego chrztu....:-p:-p:-p

Ale wracjąc do wczoraj...imprezka udała się:tak::tak::tak:Jula w kosciele dała o sobie znac ale w lokalu istny aniołek...goście nie mogli nadziwić się jakie mamy grzeczne dziecko:-D:-D:-Ddo dzisiaj hehehe:sorry2::sorry2::sorry2:
Zdjęcia oczywiście umieszcze jak trochę znajdę czasu....

Dzięki że trzymałyście kciuki bo pogoda była super!!!!!
I dziekujemy za zyczenia, na ciacho oczywiście zapraszamy:-):-):-)

Dziewczyny, oczywiście, że Was podczytuję :-) Dziękujemy za gratulacje :-)
U nas sytuacja wygląda tak, zaczynam 6tc :tak:. Ciąża była planowana, staraliśmy się o drugie maleństwo, chcieliśmy w krótkim czasie odchować dwójkę. Choć nie myślałam, że tak szybko nam się uda, w końcu niektóre pary starają się latami, ale widać jesteśmy szczęściarzami :-) Jestem bardzo szczęśliwa, w środę mam pierwsze USG i już nie mogę się doczekać. Między moją Julką a drugim dzidziuśkiem będzie rok różnicy, może to i mało, ale cieszymy się niezmiernie :-)

GRATULACJE!!!!!!!Dbaj o siebie i o fasolkę....:tak::tak::tak:

nic nie ma :-(:-( ja tez ostatnio chodzila zrobilam zakupy ale tak bez przekonania pokupilam rzeczy:-(nawet z zarze a juz o h&m nie wspomne:-(:-( moze gust mi sei zmienil i nie znam sie na modzie:confused::confused:

Myślałam że tylko ja tak mam:blink::blink::blink:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry