Cyprysiowa
MamciaCypiska i Ksawerka
DZIEWCZYNY PROSZE POWPISUJCIE SIE NA LISTE. MUSZE DAC TEMU Z ŁOWICZA ZNAC ILE NAS BEDZIE ...
TAK POZA TYM DZIEŃ DOBRY
TAK POZA TYM DZIEŃ DOBRY

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Słuchaj no mamuska Ty to kiedys za tego wieloryba dostaniesz czymś twardym !!!a ja myślałam ze to tylko na mnie wieloryba nic niema :-(, a to i na was modeleczki nic niema?????

Kurde Misiówka zdradz mi ta tajemnicę jak Ty to robisz, u mnie lezy jedna pralka prania i woła do mnie ... uprasuj nas !!! Ale ja jestem twarda !Kigna - ogromne gratulacje z okazji pierwszego ząbala!
dagulla, pisz pisz, na początek co u was!
Zapominajka - o proszę, i wy już uzębieni! Szałowo, gratulacje!
martusia - kciuki trzymam!!
BlachWizard - wielkie gratulacje, dbaj o fasolkę rybko i oczywiście o siebie! Całusek!
A ja dziś od samego rana zaiwaniam, jakbym miała w dupce ruski motorek. Już zrobiłam pranie, wyszorowałam zabawki Michaliny (bez małą 2 godziny charówki!) i zrobiłam prasowanie (trzy pralki, matko boska jak ja to zrobiłąm to nie wiem). Misia dziś wstała chora, pewnie dlatego, że po szaleństwie na piłeczkach Robert z nią poszedł na chgwilę nad morze, a tam okropnie wiało, teraz harczy przeraźliwie, więc nie poszła do przedszkola, a ja mam dzięki temu pełne ręce roboty.

Cyprysiowa Ty nasza kochaniutka, najwspanalsza na swiecie i w ogole naj naj naj ... Ja ci dam odpowiedź wieczorem . Mogę , mogę ??DZIEWCZYNY PROSZE POWPISUJCIE SIE NA LISTE. MUSZE DAC TEMU Z ŁOWICZA ZNAC ILE NAS BEDZIE ...
TAK POZA TYM DZIEŃ DOBRY![]()

A co ... taka piekna kobieta a tak o sobie mówioooooooooooooooooo, teraz to już Agacia atakuje:--
-
-(, ale nie patelnia tylko czymś twardym
![]()
! ;-)kobita może i piękna, ale tłuszcz nie piękny:-)A co ... taka piekna kobieta a tak o sobie mówi! ;-)

.

Jula w kosciele dała o sobie znac ale w lokalu istny aniołek...goście nie mogli nadziwić się jakie mamy grzeczne dziecko

do dzisiaj hehehe

Dziewczyny, oczywiście, że Was podczytuję :-) Dziękujemy za gratulacje :-)
U nas sytuacja wygląda tak, zaczynam 6tc. Ciąża była planowana, staraliśmy się o drugie maleństwo, chcieliśmy w krótkim czasie odchować dwójkę. Choć nie myślałam, że tak szybko nam się uda, w końcu niektóre pary starają się latami, ale widać jesteśmy szczęściarzami :-) Jestem bardzo szczęśliwa, w środę mam pierwsze USG i już nie mogę się doczekać. Między moją Julką a drugim dzidziuśkiem będzie rok różnicy, może to i mało, ale cieszymy się niezmiernie :-)

nic nie ma :--( ja tez ostatnio chodzila zrobilam zakupy ale tak bez przekonania pokupilam rzeczy:-(nawet z zarze a juz o h&m nie wspomne:-
-( moze gust mi sei zmienil i nie znam sie na modzie
![]()