reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witam popołudniowo. Tygrysku ja nie wiem co Ty do tej kawy dosypałas ale ja latam dzisiaj jak mały robocik. Już robię trzecie pranie. Byłam z dziewczynami trzy godzinki na dworku. Dokańczam robic obiadek dla Martynki i jeszcze cały domek wysprzątałam. A no i od dzisiaj zaczynam walczyc z tłuszczem. Do tej pory wypiłam tylko kawkę i podjadłam trochę Natalce jabłka z winogronami. A teraz gotuję sobie marchewkę i pierś z kurczaka na parze.
Agacia ja już Ci kiedys pisałam-dawaj to prasowanie do mnie. Chętnie Cię wyręczę bo moje jeszcze nie wyschło i narazie mi się nudzi;-)
A właśnie Blizniaku nasz kochany jak tam komunia bo o ile mnie pamięc nie myli to miałaś wczoraj?
I Madzienki cos nie widzę:dry:
Mamusia a Ty nie gadaj głupot. Jak chcesz zobaczyc prawdziwago wieloryba to zapraszam do mnie;-)
chętnie wpadnę na kawę, mnie długo prosić nie trzeba, no i daleko do ciebie nie mam, wiec będziesz miała przyjemność zobaczyć wieloryba osobiście:-)a no i oczywiście zapraszam do siebie

reklama
Witajcie poniedziałkowo mamuski...

Nie wiem ile zdążę napisać bo jula dzisiaj wyjątkow marudna...:-(:-(:-(mam nadzieje ze to nie za sprawą tego chrztu....:-p:-p:-p

Ale wracjąc do wczoraj...imprezka udała się:tak::tak::tak:Jula w kosciele dała o sobie znac ale w lokalu istny aniołek...goście nie mogli nadziwić się jakie mamy grzeczne dziecko:-D:-D:-Ddo dzisiaj hehehe:sorry2::sorry2::sorry2:
Zdjęcia oczywiście umieszcze jak trochę znajdę czasu....

Dzięki że trzymałyście kciuki bo pogoda była super!!!!!
I dziekujemy za zyczenia, na ciacho oczywiście zapraszamy:-):-):-)

GRATULACJE!!!!!!!Dbaj o siebie i o fasolkę....:tak::tak::tak:

Myślałam że tylko ja tak mam:blink::blink::blink:
to super, ze wszystko się udało i Julcia była grzeczna

tygrysku, może zrób mi tez tej magicznej kawki, bo kokusia szaleje z robota, a mi się nic nie chce, obiadek już zrobiłam, ale muszę sie za nauke wziac, ale ja nie cheeeeeeeee:no::no::no::no:
wyniosłam sobie laptopik na taras i klikam z wami, zamiast się uczyć:-(

Kokusia nawet nie pytaj co bylo w tej kawie bo to slodka tajemniaca:-D:-D na mnie tez podzialala posprzatalam mieszkanko ugotowalam dla Filipka zupke!!!!!!! tak udala sie i smakowala:zawstydzona/y::zawstydzona/y::sorry2::sorry2::sorry2: tzn chyba smakowala gdyz zjadl i nie pluł:-D:-D pozmywalam gary ech jakas normalnie wena we mnie wstapila ale teraz znow oklaplam gdyz pochmurno sie zrobilo ciemno i chyba deszczyk kropi wiec ze spacerku nici:-(:-(
Madzienko super ze impreza udana czeamy na zdjecia!!!:tak::tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry