Madzienka
Mama Julci i Lenki
I Madzienki cos nie widzę![]()
jetem jestem...ale zaraz znikam do tesciowej na obiadek

A prasowanko tez podrzuce

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
I Madzienki cos nie widzę![]()

:-):-):-):-):-):-)Oki. Do mnie jest bardzo prosta sroga więc trafisz napewno![]()
Zapominajko gratuluje pierwszego ząbka:-)
BlackWizard przyłączam sie do gratulacjii.....ja przedwczoraj robiłam test ciążowy
ale niestety jedna kreseczka była
od paru dni mam poranne mdłosci i postanowilam zrobic test chociarz wydawalo mi sie to niemozliwe
i niby niechce narazie drugiego dzidziusia to byłam bardzo zawiedziona jak zobaczyłam jedna kreseczke:-
-D
.Zapominajko również gratuluje ząbkaJa to nie mogę się doczekać u nas pierwszego, bo narazie to marudzenie, pchanie wszystkiego do buzi, body mokre od śliny aż do pępka...
![]()

Już doszło Mei Tai i jest ZAJEFAJNE ! Zero bólu pleców i dziecko zadowolone a to najważniejsze. Wieczorem wstawię foteczki :-)
Agaciu, ja tez nie mam dziś energii, obłożyłam się książkami, mała już od godziny śpi, a ja zamiast się uczyć to pisze do was,Madzienka super ze imprezka sie udała i że Julka była taka grzeczna.
U nas też zaczeło kropic.
Co wy dzisiaj macie tyle energii ? Ja od rano, oprócz wstawienia prania nic nie zrobiłam![]()

ale było super
piękne ogrody, śliczna pogoda az zyc sie chce

zaliczyłysmy z Nunką juz jeden spacerek 3 godzinny i za niedługo znów uciekamy
Aż wstyd....

, bo siedzę sobie już cala godzinę na tarasie, ale zechciało mi się pić, wiec wchodzę do domu, a tam mój ryz się pali

, szkoda gadać, jaka ze mnie skleroza, zero energii dzisiaj:-

u nas jeszcze nie pada, ale jeśli u was już pada, to u nas tez pewnie będzie padać:-)na razie jeszcze siedzimy na tarasie, a moja niunka dziś od 13.00 spala do 16.30 na tarasie, nie poznaje jej, oby tak zawsze spała w dzienAj mamusia Ty nasza sklerozoA tak poważnie to dobrze że w porę weszłaś i nic się nie stało.
My musiałysmy uciekac z dworku bo zaczyna padac:-(
A od dzisiaj mam nowe zajęcie bo dziadkowie kupili wnuczkom króliki i będę musiała im trawę rwac