reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
ja robie w takim gabinecie co mają super sprzęt do usg mój gin ma isg a i tak polecił mi jechać do nich !

Justyna a można wiedzieć gdzie, bo Ty też ze Śląska:) więc z ciekawości chciałabym wiedzieć.
Ja w końcu się zapisałam na 20 sierpnia (to będzie mój 22 tydzień) do takiej Pani dr Agaty Włoch co jest specjalistką od badań usg i szczególnie od serduszka dzidzi, bo mój mąż ma wadę serca, którą dziecko może niestety odziedziczyć:(
Zapisałam się do niej w klinice Provita w Katowicach. 230zł + ew. płytka za 30zł - troche to kosztuje, ale co tam na to akurat mi nie żal:)

To ta klinika: Provita - Klinika Leczenia Niepłodności : zapłodnienie in vitro : pomoc w bezpłodności
A to strona tej lekarki: http://www.echo.pron.pl

Agatkas ja w Żorach do dr Czuby ! bardzo miło wpominam z poprzedniego usg !
a dr Włoch tez mi sie przewineła przez uszy ! :-) A skad Ty dokładnie jestes ??

hej kochane
Witam Was w taki pięny dzionek:-)
Ja też już po śniadanku, mój mąz śpi p onocnej robocie, a ja zaraz lecę się wykąpać:-) i nasmarować kremikiem brązującym bo już zaczynam robić się blada:sorry2:
Buziaki dla Was i miłego dzionka

Witam witam mamuski....właśnie ledwo co podniosłam się z wyrka...wczorajszy dzien był takie zabiegany przez te urodzinki,ze nawet nie mialam czasu usiąść...zaraz sobie poczytam o czym tak były plotki....ale najpierw do łazienki sie ogarnąć troszke...;-)

reklama
A co Wy tak z rana już nie śpicie?:-p Ja chciałam Wam się pochwalić,że wczoraj pierwszy raz poczułam ruchy mojego dzidziusia!!!:-) Dokładnie o 23:26:tak: Ale nie kopnięcie tylko tak,jakby się rozpychało:-) Cieszę się bardzo,że w końcu wiem,że ono tam jest:tak: Ale powiem Wam,że same te ruchy...przyprawiają mnie o mdłości:sorry2: Naprawdę czuję się tak jakby miało mi się cofnąć...Ale cieszę się;-) Żałuję tylko,że Mariuszka nie ma przy nas...No i strasznie się dziwię gdzie ta dzidzia się podziewa,bo rano jak wstaje to prawie wcale nie mam brzucha:szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry