• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Hej kobietki

Jestem, ale zaraz ide na drzeme. Normalnie się wkurzyłam, mój AMO to tylko egoista , normalnie szkoda słów. Spi codziennie całe noce a dzisiaj nie mógł wstac rano czyt, o 9:00 do małego bo ostatnio wrócił z pracy o 00:30, a wstawał na drugi dzien o 7:00 i musi to odespac :wściekła/y:, ja pier ....

Dobra idę troche się zdrzemnąć puki mały spi.

Kana super , że juz jest ok ;-).
kaja ty to masz dobrze z tym swoim amo :-D, zazdroszcze.
villemo dobrze , że jesteś :tak:

Idę ... do później.

Dziękowac Kajaczku.....rundkuj sie....moja zdolniacha sama pije herbatke i wydaje przy tym dzwieki w stylu : dyyyyyyyy,duuuuuuu...... jak lubi:P hahha

No a my idzimy z dumt jesc sniadanko....
Agaciu widzisz.....tacy własnie oni sa....odsypiaj kochana odsypiaj....ja jakos kurna weny na spanie nawet nie mam...Kawusia zbozowa już czaka na mamusie;) mniami..uciakm:)

A czy Wasze maluchy też tak pociesznie, dziwnie sapia jak chca czy cos im sie podoba...bo moja jakos tak od paru dni posapuje jak piesek:p haahah

reklama
Witamy się i my:tak:
Ja też sobie dzisiaj pospałam bo tatus od rana z dziewczynami się bawił:tak:A teraz mała śpi, starsza posżła szykowac z tatusiem grilla a ja zmykam się kompulkowac( normalnie u nas taka duchota że od rana nic nie robiąc się zgrzałam). No i zaraz mamy gości:tak:
Tak więc mnie już dziewczynki dzisiaj nie będzie. Życzę Wam miłego dnia:-)
Papapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:-D;-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry