reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Hej kobietki

Jestem, ale zaraz ide na drzeme. Normalnie się wkurzyłam, mój AMO to tylko egoista , normalnie szkoda słów. Spi codziennie całe noce a dzisiaj nie mógł wstac rano czyt, o 9:00 do małego bo ostatnio wrócił z pracy o 00:30, a wstawał na drugi dzien o 7:00 i musi to odespac :wściekła/y:, ja pier ....

Dobra idę troche się zdrzemnąć puki mały spi.

Kana super , że juz jest ok ;-).
kaja ty to masz dobrze z tym swoim amo :-D, zazdroszcze.
villemo dobrze , że jesteś :tak:

Idę ... do później.

Dziękowac Kajaczku.....rundkuj sie....moja zdolniacha sama pije herbatke i wydaje przy tym dzwieki w stylu : dyyyyyyyy,duuuuuuu...... jak lubi:P hahha

No a my idzimy z dumt jesc sniadanko....
Agaciu widzisz.....tacy własnie oni sa....odsypiaj kochana odsypiaj....ja jakos kurna weny na spanie nawet nie mam...Kawusia zbozowa już czaka na mamusie;) mniami..uciakm:)

A czy Wasze maluchy też tak pociesznie, dziwnie sapia jak chca czy cos im sie podoba...bo moja jakos tak od paru dni posapuje jak piesek:p haahah

reklama
Witamy się i my:tak:
Ja też sobie dzisiaj pospałam bo tatus od rana z dziewczynami się bawił:tak:A teraz mała śpi, starsza posżła szykowac z tatusiem grilla a ja zmykam się kompulkowac( normalnie u nas taka duchota że od rana nic nie robiąc się zgrzałam). No i zaraz mamy gości:tak:
Tak więc mnie już dziewczynki dzisiaj nie będzie. Życzę Wam miłego dnia:-)
Papapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:-D;-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry