reklama

Grudniowe mamusie 2008

jeju znow pustki my bylismy juz na spacerku niby pogoda ok ale cos z cisnieniem sie dzieje gdyz nie mam sily nawet na klawiaturze pisac:eek: mialam zrobic sernika na zimnoale nawet za to mi sie nie chce zabrac tylko spac bym poszla :baffled::baffled: jakiegos kopa w tylek potrzebuje na rozruch:eek::eek:
landyneczko kiedy przyjezdzasz do polandii???? i na ile????

aaaaaaaaaaaaa i cos mnie brzusio pobolewa dziwnie jak na okres od wczoraj ale to jeszcze troche do okresu:eek::eek::eek: ogolnie czuje sie do du...........y

tygrysku jak zrobie dokumenty :zawstydzona/y: w przyszlym tygodniu mamy szczepienie malego i robienie dokumentow wiec zobaczymy czy sie uda bez paszportu...

reklama
a ja tak sobie myslalam ostnio ktore z mamus sie juz poznaly osobiscie/???
wiem napewno ze mamuska z kokusia i mamuska z madzinka....a reszta????
a reszta sie opitala :eek: tzn my z xpatrysi a sie umawiamy juz od kilku miesiecy ale mam nadzieje ze juz niebawem sie spotkamy:tak: prawda patrysiu!!!!!!!!:-p:-p
tygrysku jak zrobie dokumenty :zawstydzona/y: w przyszlym tygodniu mamy szczepienie malego i robienie dokumentow wiec zobaczymy czy sie uda bez paszportu...

aha a na dlugo przylatujecie?????? oooooooooo i mam nadzieje ze jak tutakj przyjedziesz to bedziesz dostepna na bb:tak::tak:

o i dostalam okres:eek::eek::eek::eek: a jeszcze sie chwalilam niedawno ze mnie nic nie boli po porodzie jak mam okres i chyba sie przechwalilam bo mnie teraz tak napitala brzusio:-(:-( musialam nospe lyknac:-(:-(

a reszta sie opitala :eek: tzn my z xpatrysi a sie umawiamy juz od kilku miesiecy ale mam nadzieje ze juz niebawem sie spotkamy:tak: prawda patrysiu!!!!!!!!:-p:-p

aha a na dlugo przylatujecie?????? oooooooooo i mam nadzieje ze jak tutakj przyjedziesz to bedziesz dostepna na bb:tak::tak:

bede bede mam internet w domku w polsce a chcialabym conajmniej na dwa miesiace zobaczymy czy sie uda :-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry