• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Amo to moj skrot,moj maz mysli ze od AMORE,ale czasem to jest raczej skrot od GAMOń;-):-D:-D:-D
dobre :)
kokusia miłego grillowania:)

ale wam zazdroszczę tej pogody ciepłej u nas ciągle pada:( nawet na spacer nie chce sie iść, zresztą co to za przyjemność dzieci pod folia w wózku :( bez sensu
cholera a musze i tak isc do sklepu po zakupy

Witamy się i my:tak:
Ja też sobie dzisiaj pospałam bo tatus od rana z dziewczynami się bawił:tak:A teraz mała śpi, starsza posżła szykowac z tatusiem grilla a ja zmykam się kompulkowac( normalnie u nas taka duchota że od rana nic nie robiąc się zgrzałam). No i zaraz mamy gości:tak:
Tak więc mnie już dziewczynki dzisiaj nie będzie. Życzę Wam miłego dnia:-)
Papapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:-D;-):-)
udanego grillowania;):-)

OK babeczki kochane....my tez czekamy aż malutka się obudzi, obiadek i mykamy do teściowej na dorosły obiadek :-) i potem moze jakis spacerek...póki jeszcze pogoda ładnai w miarę cieplutko jest.....

Buziolki kochaniutkie;*

Kajaczku a ty kochana zaginełas chyba gdzies na tych swoich rejonach:P hahah

dzin doberek:)

Dziękowac Kajaczku.....rundkuj sie....moja zdolniacha sama pije herbatke i wydaje przy tym dzwieki w stylu : dyyyyyyyy,duuuuuuu...... jak lubi:P hahha

No a my idzimy z dumt jesc sniadanko....
Agaciu widzisz.....tacy własnie oni sa....odsypiaj kochana odsypiaj....ja jakos kurna weny na spanie nawet nie mam...Kawusia zbozowa już czaka na mamusie;) mniami..uciakm:)

A czy Wasze maluchy też tak pociesznie, dziwnie sapia jak chca czy cos im sie podoba...bo moja jakos tak od paru dni posapuje jak piesek:p haahah

taaa moj tez osttanio taki napalony:rofl2:

Witamy się i my:tak:
Ja też sobie dzisiaj pospałam bo tatus od rana z dziewczynami się bawił:tak:A teraz mała śpi, starsza posżła szykowac z tatusiem grilla a ja zmykam się kompulkowac( normalnie u nas taka duchota że od rana nic nie robiąc się zgrzałam). No i zaraz mamy gości:tak:
Tak więc mnie już dziewczynki dzisiaj nie będzie. Życzę Wam miłego dnia:-)
Papapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:-D;-):-)

milego dnia i smacznej kielbachy:-):-)

Witam laseczki

Bliźniaki nie strasz...ostatnio jak tak pisałas to pare godzin póxniej u nas lało... teraz jest ślicznie....i mam nadzieje,ze tak zsotanie....

A mogę sie Wam pochwalic..PROSZE PROSZE.....wazyłam sie u babci pierwszy raz od grudnia....i wąze równiusienkie 50kg.... myśałam,ze oszaleje ze szczęscia....kurcze nawet oponka juz mi nie straszna....hahahhah

Kanusia, ale ja Ci zazdroszczę, ja na początku ciązy 52kg, brzuszek deseczka, a teraz?56 i nie moge tego zrzucić:wściekła/y:przy wzroście 163, no juz kiedys pisałam, że i skakanka i brzuszki były, ale przy moim lenistwie i skłonności do obżarstwa to cięzko, a tak tęsknie za płaskim brzuszkiem

Dlaczego masakra???? przeciez ty dobrze kobito wygladasz.....??? kurna jak rozdawali wzrost to ja nie wiem za czym stałam...:p bo za mózgiem tz nie bardzo:P haah

uwielbiam twoje poczucie humoru:-D:-D:-Dja to nawet nie pamiętam za czym stałam, ale za pamięcia na pewno nie:-D

to ja tez to ja też chce pokazać.....TYLKO JA MAM TROSZKU STARSZE ZDJĄTKO....

hehe, mój Wikus właśnie dostał tą zabawkę wczoraj identyko z chicco:-)

Madzienkia my jedziemy do Miedzyzdroi. Radzilam sie Blizniaki. W lipcu bedziemy bukowac nocleg:tak: juz sie nie moge doczekac, tyle razy sie wybieralismy i nici. A w tym roku nie popuszcze:laugh2:

super, byłam w tamtym roku z mężulkiem, super było, a w tym roku kurcze, tylko nad angielskie morze i to wycieczka jednodniowa:wściekła/y:no trudno odbijemy sobie za rok

Jejku odkat otrzymalam dostep to ja juz nie wyrabiam z tymi postami....:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:
z otwartmi to jeszcze dawalam rade....teraz nie ogarniam:szok::szok::szok::-D:-D:-D

no ja też:-)a do tego nie jestem teraz sama, mąż w dalszym ciągu na urlopie, mama z nami i każdy chce do kompa, a potem się okazuje, ż eja nie mam kiedy wejść, nie no cieszę się, że są ze mną, ale z drugiej strony jak jestem sama z Wikusiem to mam wtedy choć chwilę, żeby z wami pogadać, a teraz to tak nawet nie miałam was kiedy nadrobić, i pewnie juz nie znajdę chwili, tak tylko po łebkach przjrzałam, na opiece to w ogóle nie wiem co się dzieje, i trochę kiespko bo nwet nie wiem co u was słychać, no dobra trzeba być cierpliwym:-)
no i znów muszę uciekać:-(
trzymajcie się dziewczynki,

a to zabawka, tylko narazie zdjęłam mu to na nóżki, bo jeszcze tak bardzo nie dostaje do zabawek tych na górze jak ma to na nóżki

Załączniki

• IMG_0766.jpg
    IMG_0766.jpg
    25,8 KB · Wyświetleń: 46
  • IMG_0769.jpg
    IMG_0769.jpg
    33,4 KB · Wyświetleń: 42
Coś tu cichutko dzisiaj. My już byliśmy ubrani, spakowani, gotowi do wyjazdu na małą wycieczkę, a tu się rozpadało. Buuuu. Mężulo ciągle dogorywa, Jaśkowi i mnie już przeszło. No i deszcz uwięził nas w domu, a tak się ładnie zapowiadało rano.

asiulkaa - naturalne planowanie rodziny ;-):-D, trochę późno na takie wykłady, haha.

villemo - witaj kochana. Super, że się zjawiłaś! Czekamy na wieści od Ciebie, co tam słychać.

beciaczek - super, że synuś taki grzeczny w podróży. Ja bym się teraz nie odważyła z Hanią na daleką jazdę, bo ostatnio coś niezbyt grzeczna w samochodzie :baffled:

Coś tu cichutko dzisiaj. My już byliśmy ubrani, spakowani, gotowi do wyjazdu na małą wycieczkę, a tu się rozpadało. Buuuu. Mężulo ciągle dogorywa, Jaśkowi i mnie już przeszło. No i deszcz uwięził nas w domu, a tak się ładnie zapowiadało rano.

no wlasnie cos cicho wszyscy w krzakach :-D:-D
ja w lozku leze nic mi sie nie chce z tego goraca (ponad 30 stopni)mojego wyprawilam do pracy, malego uspilam a sama w necie buszuje:-D:-D

jeju znow pustki my bylismy juz na spacerku niby pogoda ok ale cos z cisnieniem sie dzieje gdyz nie mam sily nawet na klawiaturze pisac:eek: mialam zrobic sernika na zimnoale nawet za to mi sie nie chce zabrac tylko spac bym poszla :baffled::baffled: jakiegos kopa w tylek potrzebuje na rozruch:eek::eek:
landyneczko kiedy przyjezdzasz do polandii???? i na ile????

aaaaaaaaaaaaa i cos mnie brzusio pobolewa dziwnie jak na okres od wczoraj ale to jeszcze troche do okresu:eek::eek::eek: ogolnie czuje sie do du...........y

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry