tygrysek82
Fanka BB :)
to ja ide serniczka zrobic narazie dziewczynki

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Mogę Cie tam odwiedzić:-), ale wczasować sie w Kołobrzegu to nie bardzo, jkbyś jechałą w góry to chętnie:-)Blizniaczku,nie chcesz sie ze mna do kolobrzegu bujnac?
Takimi nawiedzonymi babami nie ma sie co przejmować, wpuścić jednym uchem, wypuścić drugim i spoko, nie ma sie czym stresować.ano fajnie tylko jak moja psychika to wytrzyma hehhe
a babka to kurcze jakas debilka chyba , cale szczescie mamy z mezem tylko slub cywilny wiec nauki przedmalzenskie nas ominely ale w planach jest w niedalekiej przyszlosci koscielny i najbardziej te nauki mnie chyba beda stresowaly![]()
biszkopty, proszek z mlekiem i serkiem wymieszlam , rozlozylam do foremki tylko czekam az galaretka wystygnie zeby zalac i finito za 3 godzinki jak masa zgestnirje zapraszam na ciasto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zrobiłam gołąbki,nastawiłam pranie,zebrałam już suche,powiesiłam nowe,poskładałam ubranka Fabiana...Pościerałam kurze...Mam zamiar sprzątnąć łazienkę,ale ta mała gadzinka mi nie daje.Szaleje dzisiaj jak nie wiem co
Napisałam na opiece czego się nauczył...Przedchwilą padł i zasnął,bo wydzierał się przez godzinę i rechotał na całego.Mam z nim nie zły ubaw,ale łeb mi już pęka...
Normalnie ledwo żyję
Cześć dziewczyny:-)
Ja dzisiaj umieram...Fabian w nocy co chwilę się budził,wstaliśmy o 8:00 i zaczęłam kończyć sprzątanieZrobiłam gołąbki,nastawiłam pranie,zebrałam już suche,powiesiłam nowe,poskładałam ubranka Fabiana...Pościerałam kurze...Mam zamiar sprzątnąć łazienkę,ale ta mała gadzinka mi nie daje.Szaleje dzisiaj jak nie wiem co
Napisałam na opiece czego się nauczył...Przedchwilą padł i zasnął,bo wydzierał się przez godzinę i rechotał na całego.Mam z nim nie zły ubaw,ale łeb mi już pęka...
Korzystam zaraz z tego,ze śpi i idę sprzątać
I jeszcze mam cholerną alergięNormalnie ledwo żyję
![]()

a i przepis musi byc bardzooooooooooooooooooo szczegulowy

krok po kroku

Ale powiem Ci,że ja raz trafiłam na nie dobre mięso mielone i od tamtej pory to mięso mi normalnie śmierdzi
I w kotletach i w spagetti,i w gołąbkach
Chyba mam jakiś uraz
Asiulka ty to faktycznie masz ciężko z takim malutkim rozmiarem i dużym biustem;-) Miałam dokładnie to samo przed ciążą,a teraz mam biust tak samo jak Ty 70E tyle,że reszta to rozmiar 40
a reszta sie opitalatzn my z xpatrysi a sie umawiamy juz od kilku miesiecy ale mam nadzieje ze juz niebawem sie spotkamy
prawda patrysiu!!!!!!!!
aha a na dlugo przylatujecie?????? oooooooooo i mam nadzieje ze jak tutakj przyjedziesz to bedziesz dostepna na bb![]()
Jaak tylko wrócę z Kielc, to się spotkamy.
a ja tak sobie myslalam ostnio ktore z mamus sie juz poznaly osobiscie/???
wiem napewno ze mamuska z kokusia i mamuska z madzinka....a reszta????
oj to i tak sie bedzie dzialo;-);-);-)
jeju normalnie miejsca sobie nie moge dzis znalezc tak mnie wszystko denerwuje zlosci :--
-(

" ;-)

dzis spal od 13 do 17 z 10 min przerwa teraz gada do firanki 
a mama pije kawke co by sie obudzila.