Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

dagulla wiesz co moim zdaniem to te niektóre stare raszple za przeproszeniem to powinny się wstydzić za to co mówią!! Bo taka to pewnie stara panna,albo nigdy dzieci nie miała i w ciąży nie chodziła!! Wiem że jestem wstrętna,ale czasami to aż się we mnie gotuje....tak samo w autobusie....jak wsiada taka to tak zap......... na siedzenie,że o mało nóg sobie nie połamie....a jak może i jest luźniej to zmienia je czasami nawet z cztery razy....a bo to słońce jej świeci....a to tyłem do kierunku jazdy.....a to za wysoko....a to za nisko....i tak paraduje po tym autobusie wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr![]()
Ja bardzo szanuje starszych ludzi bo sama mam stara,bardzo schorowana babcię...która przeszła wiele operacji i przetrwała raka itd....ale jeśli chodzi o komunikację to nie dam się przekonać....ostatnio leciała taka na "lepsze" miejsce i przepychała się koło mnie nie mogąc przejść to patrząc na mnie miała taka minę jakby chciała powiedzieć że szkoda że sobie tego brzucha nie mogę na plecy zarzucićbo ona ma miejsca za mało!

kana161 mnie tez dzis boli glowa i to dość mocno, więc razem pokonamy ból.
Wiecie, ze mój lekarz nie daje skierowanie na krzywą cukrzycowa? Nie wiem dlaczego:-(?

Aż się prawie poryczałam ale w śnie się nie dałam zabrać na stół

. Ja nienawidzę takich głupot. W ogóle się nie wysypiam i całymi dniami mam głupie myśli...
. W Poznaniu często praktykowany.Marzycielko sen okropny. Ja nienawidzę takich głupot. W ogóle się nie wysypiam i całymi dniami mam głupie myśli...
Yoka ja czasem myślę, że starsi ludzi nie zdają sobie sprawy ze swojego śmiesznego zachowania. Pewnie znasz rzut siatka na siedzenie. W Poznaniu często praktykowany.

Kocham Starauszków