pytia
Fanka BB :)
Mi lekarz nie robił problemów...zresztą już na początku pytał czy chcę zwolnienie do końca ciąży:-) w porzo jest hehe![]()
U mnie podobnie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mi lekarz nie robił problemów...zresztą już na początku pytał czy chcę zwolnienie do końca ciąży:-) w porzo jest hehe![]()
My dziś wylatujemy o 22 na Kos. Będę odpoczywała sobie ile wlezie :-)
Już sobie wyobrażam ile będę miała do czytania jak wrócę za tydzień:-)
sluchajcie jutro mam miec badania krwi moczu i na cukrzycegdzies czytalam ze ta glukoza jest ochydna czy to prawda czy jest znosnie bo jak sobie pomysle o tym jutrzejszym badaniu to az mnie skreca
![]()

A ja płaczę za moim Mariuszkiem:-(
kurde ale w większości najpierw pobierają potem musisz wypić i po godzinie znówMi lekarz kazał przyjąć glukozę godzinę przed wizyta więc wypiję ją w domu![]()
dobrze że Ci sie tak upiekło :-)a ja najpierw musze czekac w kolejce na pobranie krwi wtedy dadza mi glukoze i jeszcze godzine bede musiala czekac w przychodni na kolejne pobranie krwijak sobie pomysle e mam tam tyle siedziec to juz mi sie odechciewa
![]()
macie jakies dobre przepisy na sałatki itp ??? moze jakis wątek kulinarny, niedawno jakis murzynek nam tu sie przewijał ?!My dziś wylatujemy o 22 na Kos. Będę odpoczywała sobie ile wlezie :-)
Już sobie wyobrażam ile będę miała do czytania jak wrócę za tydzień:-)
Wrocilismy :-)
Nadrobie pozniej co sie dzialo u nas bo narazie nie mam sily, dopiero weszlismy do domkuByło fajnie, wypoczelam, opalilam sie troszke, powstawiam pozniej albo jutro pare zdjec.
Wydarzylo sie cos ciekawego?

a miala dosc pokazny brzuszek niewiem czy niemiala jeszcze tego badania czy chciala sie podlizac zeby ja wpuscila predzej;-)