reklama

Grudniowe mamusie 2008

Aniu wiem co czujesz moj maz jakies dwa lata temu wyjechal na pol roku do Danii i to byla nasza pierwsza dlugo rozlaka myslalam ze umre bez niego:-( ale naszczescie to byl jedyny raz ;-)

reklama
Misiówka ale ci zazdroszcze tych zakupow ;-) mi maz obiecal wieksze zakupy w zeszly poniedzialek i tak codziennie mu cos w pracy wypadalo ze musial zostac dluzej wczoraj musial jechac wujkowi na budowie pomagac dzisiaj jechal na zuzel i tak codzien cos mam nadzieje ze sie w tym tygodniu doczekam tych zakupow :-D:-D:-D

ANIA musisz pogadać ze swoją gin....bo jeśli nie wystawi Ci takiego zaświadczenia to będziesz musiała wrócić do pracy...zwolnienie nie może być dłuższe niż 182 dni:-(

a ja najpierw musze czekac w kolejce na pobranie krwi wtedy dadza mi glukoze i jeszcze godzine bede musiala czekac w przychodni na kolejne pobranie krwi:baffled: jak sobie pomysle e mam tam tyle siedziec to juz mi sie odechciewa:zawstydzona/y:

a niewiem moze i z palca:-D jeszcze niemialam badania na cukier ale mi to obojetne moga mnie kluc ile chca:-D tylko niechce mi sie tyle tam siedzie:-D cale szczescie mam znajoma w kiosku ktory znajduje sie w przychodni to sobie gazety zawsze pozyczam jak dlugo musze siedzie;-) ludzie zawsze tak dziwnie na mnie patzra jak cochwila z inna gazeta przychodze:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry